reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jsem s tebou

I´ll Be There

Další název:
The Family Business (prac. název)
Rok:
2003
Délka:
109 minut

Celkové hodnocení filmu Jsem s tebou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2012
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.7.2007
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2006
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.11.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.10.2009
jirina.legatova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2013
fidor2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih121824minih121824Magický hlas rebelky (2014) [2k digital] 
n
minih21432minih21432Tři veteráni (1983) 
Tři veteráni n
minih55192minih55192Starý šlágr (2008) 
Une chanson dans la tête n
minih49589minih49589Díra (1960) 
Le trou n
minih37258minih37258Šplhající profesor (1992) [TV inscenace] 
Šplhající profesor n
minih26500minih26500Bobo (1967) 
The Bobo n
minih79780minih79780Západní vítr (2010) 
Xi Feng Lie n
minih33414minih33414Trosečníci (2001) 
Stranded n
minih25961minih25961Smrť prichádza v daždi (1965) 
n
minih37847minih37847Nemám strach (2003) 
Io non ho paura n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 %
7   - curil
8   - Mlapiska
5   - Snura
1   - beneva
9   - oulisna
6   - jirina.leg
2   - fidor2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129673

Poslední komentáře

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.66/0.639