Jeden svět
ohodnotit

Johnny English

Rok:
2003
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
17.4.2003
„Neví, co je strach, neví, co je nebezpečí, neví vlastně vůbec nic.“

Komentáře k filmu Johnny English

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 57
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.1.2019
Johnny English

Muž v černém zlikviduje   pískacími hračkami dva   hlídací psy. Pokračuje do   zámečku, ke narazí na ženu   s pistolí. Je to agentka a on   se k ní blíží, aby ji   políbil…
Ovšem to   vše jen ve svých snech,   které si sní Johnny English.   A do toho snění přichází   agent 1. Ten pak odchází na   svou misi. Po několika dnech   má pohřeb.
Johny s   kolegou hlídají účastníky   tak pečlivě, že jim přímo   za zády exploduje nálož,   při které všichni agenti   zahynou.

TITULKY

Johnny je povolán k   šéfovi MI 7. Zde nejprve   musí krýt tělo   sekretářky, kterou   zastřelil tužkou.
Nyní je mu sdělen jeho   úkol. Má hlídat královské   klenoty -----08/. Za jejich   vystavení může Pascal   Sovage. Královnin   příbuzný, jak o sobě   tvrdí.
Na akci Johnny   pozná Lornu Campbellovou.   Která se podílela na   restaurování klenotů.
Všichni se baví, když   zhasne světlo. Po opětovném   rozsvícení je zjištěno,   že klenoty zmizely.
Po jejich pátrání je   určen Johnny. Ten prozkoumá   díru do země, kudy někdo   klenoty odnesl a dostává se   ke dvěma zlodějům.   Nastává tvrdá akce a   honička v autech. Ta končí   u hřbitova, kam se Johny   vrhne na rakev neznámého   člověka. On se totiž   domnívá, že je to rakev s   klenoty.
Následně se   opět setká s   Lornou ------36/, a následuje   akce seskoku padákem přímo   na budovu, kterážto patří   Sovagovi. Johny se kapánek   splete, jen o jeden mrakodrap,   a přistane v nemocničním   oddělení. Jeho kolega zvaný   Bough přistál správně a   chystá se na Johnnyho   příchod. Když se ho   konečně dočká, akce   pokračuje. To se zde objevuje   i Lorna a již je jasné co je   zač. Ti dva se však později   dají stejně dohromady a   podniknou spolu „útok“ na   Savageův hrad. Johny tam   vpadne jako velká voda,   sebere CD s důkazy, ale pak   upadne do zajetí -------65/.   A protože je i s Lornou   svázaný kdesi ve věži,   může proběhnout Sovageova   korunovace. Nikdo jí nemůže   zabránit, když je Johnny   zajatec, že ano?


Velmi dobrá   parodie, ale chybí jí   takový ten zadní plán,   který býval použit   například při Žhavých   výstřelech. Také trocha   slovního humoru zde chybí.   Přesto jde o velmi dobrou   zábavu.

20190113 7934+/8350 ***/6   s.u. dab
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.1.2008
Mr. Bean mu seděl líp, teda   aspoň je to můj názor.   Když ho někdo dabuje, tak   už to není ono! Ale sranda   je tam taky!
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2007
Příjemná komedie jako   parodie na filmy o agentech.   Atkinson přeci jenom v trochu   jiné roli, než je jeho   nejznámnější, ale na   druhou stranu hodně podobné.   Dobré gagy, často dopředu   odhatnutelné. Je mi   sympatické, že si britové   dovedou udělat srandu i ze   svých vlastních   "ikon" a nic jim   není "svaté".
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Totální idot agent Johnny   English, který je totálně   nemožný, na co šáhne to   zkazí, ale nasmějete   se.Prostě Atkinson je pako
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.2.2020
Komediální talent Rowana   Atkinsona byl plně   prezentován převážně v   televizi, kde je z jeho tvorby   nejznámější především   pan Bean. Celovečerní filmy   samozřejmě točil také, ale   v nich nikdy nedostal prostor   se plně předvést. Až po   úspěšném nápadu převést   do celovečerního filmu pana   Beana, se Rowanovi v plné   parádě komediální filmové   dveře otevřely. A tak   přišla postava další a pro   Anglii samozřejmě hodně   blízká. Johnny English, coby   zaměstnanec tajné služby   Jejího Veličenstva, pozor,   ne agent, byl původně   postavičkou série   televizních reklam, které   samozřejmě v Česku   neznáme. V Anglii však   zřejmě zpopulárněl   natolik, že i u něj přišel   návrh s ním natočit film. A   tak se stalo a jak se   následně ukázalo, byla to   trefa do černého. Scénář   sice není světoborný, ale   když jde pouze o groteskní   legraci, je to problém ten   nejmenší. A tak tu máme   další postavu, která na co   sáhne, to zničí a kde se   objeví, tam způsobí víc   škody než užitku. Koho že   nám to připomíná? Ale ano,   je to slavný inspektor   Jacques Clouseau v podání   Petera Sellerse. Johnny   English a Jacques Clouseau si   klidně a upřímně mohou   podat ruku. Už tenkrát   vznikla říkanka: -idiot jako   hrdina, baví se celá   rodina.- A platí to i   tentokrát. Johnny English   není mířen pouze na   fanoušky bondovek a Rowana   Atkinsona. S humorem sobě   vlastním na několika   úrovních s velice   jednoduchým příběhem a   spoustou zábavných akčních   scén, pobaví celou rodinu. A   jen tak pro zajímavost, Rowan   Atkinson si v jedné bondovce,   byť neoficiální, skutečně   zahrál. Zahlédnout ho lze ve   snímku „Nikdy neříkej   nikdy“ (1983).
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Bean exceluje,
jako vždy, potěšující je   v tomto případě i jeho   hlas. Herecký kolega J.M.   vedle něj však plní spíše   roli křoví, což je   neobvyklé, ale to už je asi   v oblíbenosti toho či onoho.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.6.2009
Celkom dobra pohodovka s   výborným Rowanom Atkinsonom   v hlavnej roli, kde stvárnil   postavu tajného agenta Johna   Englisha. Dej tejto komédie   je dosť bláznivý, sú tu   humorné scény ktoré sú až   priam neuveriteľné   strelené, absolútne   prehnané, to je asi na tomto   filme najlepšie...
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Rowan Atkinson známý   především jako Mr. Bean . v   klasické mluvené komedii.   Parodii na Jamese Bonda.   Spoustu komických situací.   opravdu dobré
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2011
Prestíž je prestíž
Kto pozná Atkinsona z   Čiernej zmije, ale i veľmi   známeho Mr. Beana vie, že   má rozhodne na viac.   Každopádne je to celkom v   pohode film. Má to i   poslabšie chvíľky (tá   sprcha, ale neskorší význam   to malo), ale i silnejšie   (zhodnotenie Sauvaga).   Výborná bola Natalia   Imbruglia i jeho kolega Bough,   ktorý mu skvele sekundoval.   Malkovich detto. Ako   nenáročná oddychovka   skvelé
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2009
VELICE PŘÍJEMNÁ KOMEDIJE   NAPROSTÁ FANTAZIE V   KOMEDIJÍ SKVĚLÉ OBSAZENÍ   JEDNOZNAČNĚ DOPORUČUJI
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Skvělá komedie kde Rowan   Aktinson ukazuje, že nám   ještě nepředvedl úplně   všechno. Skvělá zábava   hlavně pro ty kteří se   ještě nepřejedly   Aktinsonových šklebů.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Rowan Atkinson je sice Mr.   Bean, ale zároveň je i   Johnny English. Pomatený,   všehoschopný agent. Tam, kde   nestačí Bond, Nastupuje   English. A na výbornou.
Neuvěřitelná zábava!   Super dávka výborné akce!  
John Malkovich je jako   hlavní padouch také   výborný až ďábelský.
Musíte vidět! Jedna z   nejlepších filmových   parodoí všech dob. A tohle   není jen parodie, to je   vážně chytrá akční   komedie. 100%.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.6.2013
Neotřelé jako vždy.   Bohužel scén u kterých jsem   se opravdu zasmál bylo   pomálu, nicméně zase nutno   uznat že když už jsem se   smál tak pořádně a dlouho   =D
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2018
║Rozpočet   $40miliónov║Tržby USA   $28,082,366 ║Tržby   Celosvetovo $160,583,018║   Trošku kolísavá komédia,   kde sa striedajú lepšie   momentky s tými poslabšími,   Rowan Atkinson spraví svoje,   keď je pri chuti v svojej   "tupej" podobe   agenta, trošku hluché miesto   tu je John Malkovich. taký   priemer /60%/
lucymat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.10.2011
Zapomeňte na Mr. Beana - toto   je Mr. Johnny English. A Rowan   Atkinson se svého úkolu   zobrazit agenta (alias není   zrovna z nejbystřejších)   zhostil velmi zdárně.   Pohodová komedie, která   místy i dojme.
hejtman
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.11.2006
No fuj pane Beane,to se ti   nepovedlo,tento styl   tzv.komedie je pro mě fuj.Z   úcty max 3,víc to bohužel   nejde,nic takového už   nedělej.
seagal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.2.2011
Táto paródia na tento film   nebolo to najhoršie, ale bean   je omnoho lepší.
Tam   robí viacej grimás a tak ...
Nasudr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2014
Rowana Atkinsona pozná celý   svet ako Mr. Beana a jeho   humor je nenapodobiteľný a   takmer dokonalý. V tomto   celovečernom filme zohral   úlohu agenta a nepočínal si   zle. Jeho niekoľko   nepodarených akcií v jeho   podaní pôsobí síce   neomalene, ale zároveň   humorne a vtipne, že si   divák povie, že to urobil   schválne. Inak by to nebol   on. Ale nakoniec dokázal, že   dôveru, ktorú doňho   vložili nadriadení,   nesklamal. Ako sa hovorí, že   bič plieska na konci. A to sa   aj potvrdilo. Veľmi   dôležitú úlohu agenta   splnil znamenite. Celkom   dobrá komédia, kde ma okrem   Atkinsona zaujala svojou   krásou i výborným hereckým   výkonom Natalie Imbruglia.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.6.2009
Jo...pan Fazole je prostě pan   Fazole, ale to neznamená že   tenhle film je nějaká   slabota, naopak, je to   slušná komedie, u který sem   se docela obstojně bavil, je   sice pravda, že sem čekal   spíš typickej Beanovskej   humor, v čemž mně film   zklamal(kromě jeho videa z   koupelny, samozřejmě:-)ale   jinak sem byl docela   spokojenej...
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.10.2010
Dalo se z toho vytřískat   víc, parodie na superagenty   se dvěma nulami nabízí   spoustu možností.   Atkinsonovi prostě   celovečerní formát   nesvědčí a výborné gagy   trochu ztrácejí lesk vedle   těch tuctovějších.
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Nekdo tvrdi, ze je to uplna   blbost, ale takovou parodii na   Jamese Bonda jsme jeste   nevideli. Parodie je to   vskutku mistrna, ze vsemi   detaily a atributy, ktere se   maji v bondovce objevit. No a   pak Rowan Atkinson. Zvlaste   scena s uvolnovacem svalu je   naprosto genialni, a muzu se   na divat porad dokola.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Film je skvělá komedie. U   filmu jsem sice nepukal   smíchy, ale i tak je děj   filmu vtipný a zábavný.   Velmi slušné výkony všech   herců a hereček.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.10.2011
Ať mě filmoví fajnšmekři   ukamenují, ale mám rád Mr.   Beana a touhle protaženou   scénku, ve které Mr.   párkrát i promluví, jsem se   vcelku solidně pobavil!
PS: Popcorn a cola je   vhodným doplňkem!
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.6.2016
Mr.Bean býval skvělý moula.   Johnny English mu nesahá ani   po kotníky. I sám Rowan   Atkinson byl filmem zklamaný   a ani se mu nedivím. Jen jde   skoro o sci-fi. Ve filmu   chtějí z Anglie udělat   obří věznici. Ve   skutečnosti z ní dělají   islámský stát.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Tento film kritika asi pěkně   "zdrbala" ale je to   dost bláznivá parodie na   Jamese Bonda. Hodněkrát jsem   se chytal u televize za hlavu   co náš   "superhrdina"   vymejšlí a zároveň se i   dost bavil.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.7.2014
Johnny English
Moja oblúbená komédia.Dnes   sa na nej už bohužial   nesmejem pretože som ju už   videl asi 20 krát.Prejdem   radšej k filmu   samotnému.Humor je tu presne   taký ako ho mám rád a to   nesilený a Atkinsonove   Ksichtíky tomu dodávajú   správnu štavu.Občas sa   samozrejme zahláškuje a   niktoré hlášky sú pekne   ostré ale vtipné.Pár krát   som mal doslova výbuchy   smiechom a to pri scénach kde   Atkinson bojuje sám so sebou   alebo pri scéne kde popisuje   útočníka či pri jednej z   finálnych scén a to pri   scéne s Pápežom.Proste mám   túto komédiu rád.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.6.2009
Rowan Atkinson jako tajný   agent M:I 7.Johnny English je   neco jako srandovní bondovka   s představitelem Mr.Beana.I   tentokrát se mu povedli   vtípky a grimasy na výbornou   a tenhle film vřele   doporučuji.
Out-Of-Way
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Celkem povedená parodie, ale   od Atkinsona bych očekával   víc. Asi se budu muset   podívat potřetí a jsem si   dost jistý, že nějakou   hvězdičku přidám.
dandysek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2007
hodně mých známých tento   film zklamal... ale mě ne!   plně splnil má očekávání   na dobrou komedii. pukám   smíchy vždycky, když se na   něj dívám. už tak komické   situace dobarvuje svými gagy   rowan atkinson. není to sice   tak dobré jako   bondovka-parodie casino royal   se sellersem, ale anglický   beanovský humor stojí za to!
lebowski
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2004
Mě se to docela líbí.   Akorát tam mohl Atkinson   dělat víc blbostí a   kravinek aby se u toho   člověk zasmál.
Georgie2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2009
Proč to má jen 69%??? Podle   mě je to nejlepší   Atkinsonův film a jedna z   nejlepších komedií vůbec.   Lidem s alergií na Beana ale   nedoporučuju...
Vídžej
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.2.2004
Je pravda, že potom, co jsem   film shlédl,jsem musel   souhlasit s tím, že kritika   na jeho adresu byla   oprávněná, přesto se mi   nezdálo, že by to byl až   takový propadák. Prostě ne   každý je na takové komedie.
MaKy92z
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.3.2010
Celkom vydarená paródia...,   s vynikajúcim Rowanom   Atkinsonom, ktorý toho   príliš veľa nenarozpráva.   Dej je bláznivý a pútavý,   filmové triky sú na celkom   slušnej úrovni.
sylwikk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Film, kterej je vtipnej,   srandovní, pobaví, ale...   Kdyby tam hrál jinej herec,   asi by bylo mý hodnocení   vyšší... Atkinson je pro   mě prostě pan Bean a nesedí   mi k němu mluvení. Bohužel   mi to místama přišlo až   trapný, jak byl neschopnej.   Ale jinak celkem dobrý.
Horten
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.12.2009
Příjemná,vtipná   komedie...já se na to dycky   rád podívám a pobavím se u   toho.
bouncer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.10.2003
English
To, že Rowan Atkinson hrál   Mistra Beana úplně celý   film zkazilo. Prostě   nemůžete zapomenout na jeho   skvělé kreace z tohoto   seriálu a průměrná komedie   Johnny English vás nedokáže   rozesmát. Moc jsem se   nenudil, ale ani   nebavil...škoda, parodie na   007 filmy by šla udělat   mnonásobněkrát lepší (už   se mi rodí v hlavě :-))
Warrior7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Naprosto fenomenální   parodie! Tohle nelze ohodnotit   jinak než 10kou ;) smál jsem   se opravdu každou minutou.   Role neschopného tajného   agenta MI7 sedla Atkinsonovi   jak vyšitá :D Snad se   dočkáme více takovýchto   filmů ;)
100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.6.2016
Komedie
Johnny English je akční   komedie.Hlavní role se   zhostil Rowan Atkinson coby   naivní britský tajný   agent.English je nucen   vyšetřovat krádež   korunovačních   klenotů...Atkinson zde odvedl   dobrý výkon a tento film je   hodně komický.Dávám mu 60   procent.
artcrime
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.2.2005
fiiha proc nezustal u svejch   vybornejch scenek a poustel se   do necoho takovydleho
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Rowan Atkinson je naprosto   nezapomenutelný :D Opravdu   šarmantní agent,který má   štěstí na průsery.....   Scéna s propiskou,nebo jeho   ,,prapodivná'' cesta rourou   mě dostaly.
Verik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.3.2005
Rowan Atkinson konečně zpět   na filmovém plátně ve   skvělém filmu.Tentokrát se   bude snažit zachránit   královniny korunovační   klenoty.Ale nebojte.I u téhle   akce se hodně nasmějete
Czasko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2008
S hodnocením jsem si počkal,   až uvidím film potřetí. A   potřetí jsem se královsky   bavil, i když jsem přesně   věděl, jaká scénka bude   následovat. Film má tempo,   jedna scénka střídá   druhou, automobilové   honičky, přepadovky   Sauvagových sídel, krásná   agentka, co více si v parodii   přát? Atkinson je jako   English určitě vtipnější   a zajímavější než   hlídač v galerii ve filmu   Bean, Benny Miller mu skvěle   sekunduje a Natalia Imbruglia   je také skvělá, protože   zde nemusím poslouchat její   nudné písničky :-)
Každopádně doporučuju   vidět film v originále s   titulky! Francouzská   angličtina Johna Malkoviche   je lahůdková....
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.6.2008
Tahle parodie je jedna z mála   která se povedla.Snad ještě   bláznivá střela.Johnny se   chce podobat Agentu 1,ale   chováním a konáním je   přesně jeho opak.
christinak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.9.2004
Bean, Mr. Bean
Celkem podařená parodie na   Bonda se šťastným koncem.   Rowan Atkinson je pro tuto   roli přímo stvořený, ale   přišlo mi, že to je jen   další pokračování   známého seriálu Mr. Bean.   Ale co jiného můžeme čekat   od Rowana Atkinsona. Vážnou   roli teda určitě ne!!!
Kristi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2004
Jéj, konečně jsem film   viděla :-) Parodie sice moc   nemusím, ale u Johnnyho   Englishe jsem se dobře   pobavila.
Postava   Bougha se mi líbila, ale   vztah mezi Johnnym a Lornou   byl trochu "slow".   Ale co, je to parodie. :-)
Duster
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Rowan Atkinson je výborný a   jako agentovi mu to sekne,   Natalia Imbruglia je půvabná   a vítaným zpestřením, John   Malkovich hodně přehrává,   ale jako zloduch typově   sedne. Čekal jsem ovšem   víc. Hlavně co se humoru   týče. Některé scény jsou   trochu nedotažené a   většina vtipů   neuvěřitelně   předvídatelných, až leckdy   vyznívají trapně. Moc jsem   se nebavil a u obrazovky mě   držely snad jen svižně   natočené akční scény   podpořené vynikající   hudbou Edwarda Shearmura.   Takže průměrných *****
mmartina
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.6.2004
Jejda, to bylo stupidni movie.   Nekdo ma asi penize na   vyhazovani, ze toci takove   strasne a nic nerikajici   filmy.
PogoJoe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Tento film mě bohužel v   ničem nepřekvapil. Několik   vtipných kousků, hodně   nezdařilých a   předvídatelných. Klasický   pokus o parodii, který   postrádá více originality.   Nezachrání to ani grimasy   ála Pan Fazole... Škoda   mnohých trapných klišé,   jelikož některé vtípky se   i vyvedly. Takže tak 50%.
igorko61
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Velká sranda
Tak su predviedol Rowan   Atkinson v perfektnej forme   ako suprovy zmetkár. Jeho   svojský humor je zvláštny   priam naivný ale je   perfekttttttttt.
Federer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2014
Takhle jsem se nezasmál už   dlouho!!! Boží film, jako   vždy skvělý Atkinson,   jehož talent je opravdu   fenomenální. Padouch   Malkovich je taky super. Pro   mě jedna z nejlepších   komedií, jaké jsem kdy   viděl. Ještě teď brečím   smíchy.....
Peto508
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2008
príjemná komédia s rowanom   atkinsonom v hlavnej   úlohe,scenár veľmy neoslní   ale hlášky a niektoré   scény stoja za to.Pobaví   hlavne tá záverečná   scéna.Je to určite film   ktorý sa dá pozerať a   viackrát.
Soused89
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2007
Průměrná komedie s   několika dobrými vtípky,   ale želbohu i trapnými   momenty. Navazuje na tradici   komedií s ujetými komisaři   typu Růžový panter,   některé záběry mi přijdou   silně inspirované Taxi   sérií.
lilinkamirovska1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2009
Rowan Atkinson
Komentář byl pro svou   nevhodnost cenzurován.
Ivesan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2008
Zábavný agent 007?
I takhle by se dala tato   komedy popsat. Výborný   nápad, dobré herecké   obsazení.... a v původní   jazykové verzi velice vtipná   mluva Johna Malkoviche, kterou   byste si měli určitě   poslechnout.
michaelka.m
Hodnocení:
Přidáno: 18.4.2007
No..
Noo.. trochu, vlastně docela   dost mě tenhle film   zklamal!!!
Na to, že   Rowan je můj oblíbený herec   a jeho scénky znám   nazpaměť, tak tohle dílo je   přímo stupidníí..
Snažil se to zachránit   John Malkovich co by Pascal,   ale i tak bych filmu dala   nanejvíš 30%
Vojtech
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2007
Jednoho dne jsou nešťastnou   "náhodou" zahubeni   všichni agenti a jediný   přeživší je právě náš   Johnny, který se tak spolu se   svým asistentem Boughem (Ben   Miller) dostane k mnohem   důležitějšímu úkolu -   zachránit celou Anglii. Jako   jeho nepřítel se vyklube   bohatý Francouz Pascal   Sauvage (John Malkovich) a   Johnny musí zabránit jeho   korunovaci. Pomáhá mu v tom   ještě další agentka,   Lorna, kterou hraje Natalie   Imbruglia.
Mia1393
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2008
super film
Tak tenhle je vážně   super!!!!Moc jsem se u toho   pobavila.Opravdu ten film   nemá chybu!!Nikdy musím   přiznat že jsem se tak   smála sž mi tekly slzy.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25647minih25647Kapitán Fracasse (1961) 
Le Capitaine Fracasse n
minih50663minih50663Jezdci Apokalypsy (2009) 
The Horsemen n
minih3090minih3090Anička jde do školy (1962) 
n
minih8816minih8816Humoreska (1939) 
Humoreska n
minih154244minih154244Vyhubení (2018) 
Extinction n
minih49080minih49080Tichá noc, krvavá noc (1972) 
Silent Night, Bloody Night n
minih21430minih21430Tři vejce do skla (1937) 
Tři vejce do skla n
minih14173minih14173Nevěsta k zulíbání (1980) 
n
minih51410minih51410Ošklivka Betty (1999) [TV seriál] 
Yo soy Betty, la fea n
minih67855minih67855Obřad (2011) 
The Rite n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Johnny English znovu zasahuje (2018)

 Johnny English znovu zasahuje (2018)
Johnny English znovu zasahuje n
Johnny English Strikes Again
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké / Francie / Velká Británie
Režie: David Kerr

(pokračování)

Johnny English se vrací (2011)

 Johnny English se vrací (2011)
Johnny English se vrací n
Johnny English Reborn
Žánr: komedie / špionážní
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Francie
Režie: Oliver Parker

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dick Whittington (1993) [TV in...

12:30 - 13:45

64 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Déšť známý i neznámý

12:50 - 13:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

74 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:25

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190370
Osobností: 697520
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995

Poslední komentáře

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10