reklama
 
ohodnotit

Johnny Dangerously

Johnny Dangerously

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
90 minut
„Poctivý a dobrosrdečný chlapík je nucen vydat se na cestu zločinu, aby mohl platit účty za lékaře pro svou matku... Parodie na gangsterské filmy 30. let“

Celkové hodnocení filmu Johnny Dangerously

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.2.2012
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
Phreaker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.9.2011
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2011
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.12.2012
greenarrow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56350minih56350Rychlejší (2010) 
Faster n
minih69744minih69744Zabijácké rekviem (2010) 
Requiem pour une tueuse n
minih39763minih39763Něco jako láska (2005) 
A Lot Like Love n
minih74939minih74939Coriolanus (2011) 
Coriolanus n
minih58122minih58122Pozdní podzim (1960) 
Akibijori n
minih2996minih2996Anděl milosrdenství (1993) 
Anjel milosrdenstva n
minih31573minih31573Princezna a bojovník (2000) 
Der Krieger und die Kaiserin / The Princess and the Warrior n
minih40762minih40762Proposition (2005) 
The Proposition n
minih73153minih73153Bartakiáda (1986) 
Bartakiáda n
minih43481minih43481Warlock (1989) 
Warlock n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.1 %
7   - curil
8   - pataamat
5   - Serpentina
8   - dobes.pave
6   - R.RICKIE
5   - Phreaker
7   - MysteryIll
6   - rosta12
7   - miroslav22
9   - Stallone56
8   - greenarrow

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

12 minut již uběhlo
158 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:40

22 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

27 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627628
Fotografií: 565754
Plakátů: 268279
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.258/0.222