ohodnotit

Johnny, buď hodný!

Johnny Be Good

Další název:
Slušňák Johnny
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Johnny, buď hodný!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.8.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.5.2014
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2010
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14403minih14403Noci s nepřítelem (1990) 
Sleeping With The Enemy n
minih39173minih39173Život je zázrak (2004) 
Život je čudo n
minih21407minih21407Tři oříšky pro Popelku (1973) 
Tři oříšky pro Popelku n
minih44785minih44785D.I.L. (2002) 
D.I.L. n
minih21384minih21384Tři mušketýři (1921) 
The Three Musketeers n
minih37312minih37312Nájemník (1976) 
Le Locataire n
minih42971minih42971Okamžik zlomu (2007) 
Fracture n
minih52575minih52575Křižák v džínách (2006) 
Kruistocht in spijkerbroek n
minih51243minih51243Plaváček (1986) [TV film] 
Plaváček n
minih8880minih8880Charlie Chan v Honolulu (1938) 
Charlie Chan in Honolulu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.8 % (9)
6   - BinLADIN
5   - Mlapiska
6   - satyr
7   - Kycky
9   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
8   - beretap
4   - nienne

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Cizinec je našinec

19:20 - 19:50

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Helena (2012) [TV seriál]

18:50 - 19:30

34 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Velké zprávy

18:55 - 19:40

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153673
Osobností: 638263
Fotografií: 584530
Plakátů: 277500
Obsahů a biografií: 140770

Poslední komentáře

Legenda (2014) [TV seriál]

Legenda
Celou první sérii jsem   přemýšlela, proč se na to   vlastně koukám. Bylo to   nudné a ani nevím, zkrátka   to nemělo žádný náboj.   Jsem více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Ponorka U-571 (2000)

Tento malebný

Ponorka U-571
projekt, oplývající   obvyklými klišé ponorkové   války, si v mých očích v   ničem nezadá se slavnou   válečnou sérií 4 z tanku a   pes. A je více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Nelítostná (2017)

Asijská Nikita

Nelítostná
Začátek naladí a první   minuty to je slušná FPS, pak   se ale tempo rozmělňuje a je   zde spousty vaty a keců o   ničem, další akce ve filmu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Supergirl (2015) [TV seriál]

Supergirl
tých superhrdinských   seriálov je už asi aj moc   až príliš rovnako ako kino   filmov, nie? toto zatiaľ   ušlo, som zvedavý ako sa to   bude více >

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Klenot.TV (2016) [TV pořad]

Podpriemerná relácia. 45%

Klenot.TV
Toto by mali hodnotiť a   pozerať ženy. Dal by som 2*   ale pridávam ďalšie 2* za   to že toto je jeden z   spôsobov ako si kúpiť   nejaký ''klenot'' z pohodlia   domova.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.179/0.147