ohodnotit

Johanka z Arku

The Messenger: The Story of Joan of Arc

Žánr:
Země:
Rok:
1999
Délka:
148 minut
Premiéra v ČR:
24.2.2000
„V sedmnácti zachránila Francii, v devatenácti ji Francie zradila.“

Komentáře k filmu Johanka z Arku

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.11.2006
Svatost sama !!!
Myslím si, že není moc co   komentovat.Je to typický   historický VELKOfilm.A podle   mě jeden z nejlepších ...   vše je to o penězich, ale   toto se prostě maximálně   povedlo.MILLA jako Johanka je   naprosto úchvatná a pasuje   do role dokonale.Celé   obsazení je suprové!LUC   BESSON je prostě pan   režisér a každý jeho film   se stává velmi   uznávaným.Johanka z Arku   nemá chybu a pokud si chcete   oživit, lehce, světové   dějiny je to skvělá volba   pro nedělní odpoledne ...   :@)
braby
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Svělý historocký film z   15.stoleti ukazuje odhodlanost   lidí bojovat za svoji   zemi.Skvělý scénář i   skvělá výprava.
Amy13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2008
Super film
musím říct že je to super   film dívka která se v 16 ti   letech vydala do boje proti   angličanům a Francouze vedla   k vítěství.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Slušná adaptace a již velmi   zdařilí snímek  
skvělé kulisy a   práce herců udělala z toho   to filmu slušnou   podívanou.Skvělé je i   herecké obsazení.
Barney94
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2018
O Johanku z Arku jsem se kdysi   hodně zajímal, stejně tak o   stoletou válku. sice tu jsou   nepřesnosti, ale celkově se   film povedlo uspokojivě   natočit.
luca-luciano
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Nádherně zpracovaný snmek o   největší světici.   Výborně ukazáno jak vše   zpracovávala cirkev.   Představitelka Johanky ze   sebe vydala opravdu vše a   tím dodala filmu potřebný   šmrnc. Výborný snímek
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2009
Musím říct, že dvoudílná   televizní Johanka kanadské   televize se mi líbila o   trochu víc, a to hlavně   kvůli typově výborně   vybrané hlavní   představitelce (L. Sobieski),   přesto tahle Bessonova   filmová verze vůbec není   špatná, hlavně kvůli   většímu spádu a akčnosti.   Prostě je na co koukat.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.10.2007
Zajimavy a misty docela drsny   film. Ale pravda je, ze Milla   Jovovich mi moc nesedla na muj   vkus byla az moc   "chlapska."
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2003
Zabili Johanku, parchanti
Když se podíváte na starou   verzi Johanky z (P)Arku, a   uvědomíte si jaký pokrok   udělali filmaři za těch   pár pochopíte, že v tom   pokroku to není. Je to o   penězích. Kdyby měla nová   Joan of Arc o pár desítek   milionů míň, tak by asi   dopadla neslavně, ale to se   nestalo a dneska se tedy   můžeme podívat, jak se Mila   Jovovich postaví celé   anglické armádě, jak si   sama vytáhne šíp z ramene,   jak postupně ztrácí svůj   vliv a jak ji nakonec dauphin   nechá nenápadně na pospas   burgunďanům respektive   Angličanům. Kdo viděl   tenhle film pochopí, co je to   inkvizice. Svažte   čarodějnici a hoďte ji do   vody, když vyplave je to   čarodějnice, když ne tak   jsme se spletli:)
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Zaujímavý historický film z   hviezdnym hereckým   obsadením. Milla Jojovich,   Johanku z Arku zvládla   vynikajúco. Dej je   dramatický a napínavý.   Lucovi Bessonovi sa vydaril   ďalší jeho film.
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2008
Tato Johanka je sice kračí,   ale ani tak se mi moc   nelíbila. Je taková moc   uječená. Milla se na tu roli   opravdu nehodí. Jak byla ta   druhá Johanka (dvojdílná)   tak musím říct, že byla   mnohem lepší, protože   herečka, která ji hrála,   byla stejně stará jako sama   Johanka. Tato se skutečně   moc nevydařila.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Milla Jovovich ve velmi dobře   obsazeném filmu o historicky   známe Johanky z Arku.V režii   Luca Bessona film dopadl velmi   dobře,film není chaotický a   lehko se v nem vizná.Milla   svou roli zahrala velmi dobře   až skvěle a upřimě sem   rád,že jí do hlavní roli   obsadili.
gabikazavacka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.10.2009
toto je už drznejší spôsob   podania príbehu o johane z   arku. a naozaj aj sama johanka   tú pôsobí ako mužatka.
AnyL
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Ukřičená Johanka, která je mimo
Největší problém tohoto   filmu byla nepovedená   Johanka.. Ukřičená,   bláznivá, dá se říct   mimo.. Takhle jsem si Johanku   nepředstavovala. Ty její   vize byly v pořádku, to se k   filmu hodilo ( i k Johance),   ale jinak velice velice   nepovedené a upálení na   hranici mohlo trošku déle   trvat, aby bylo vidět, že je   to naprostý vrchol filmu!
enejčel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.5.2015
Hodně velká kravina, u   které nevím, jestli má   divákovi ukázat   nejčernější část   francouzské historie, nebo   pouhou parodii na historické   filmy. Akce je ubohá, dialogy   šílený, herecké podtexty   katastrofální, včetně   hlavní hrdinky Milly   Jovovich. Luc Besson svou   filmařskou kvalitu zahrabal   někde hluboko v pralese,   protože jeho filmy od   natočení skvělého Pátého   elementu nemají ten   sporávný švih a jsou to   naprosté propadáky.
snekousek
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.10.2008
S klidným srdcem můžu   označit film za veliký   propadák.Monstrózní efekty   za spoustu peněz   neuchvátí.A nevynahradí to   ani obsazení M. Jovovich pod   taktovkou Luca Bessona.
fanda2bad
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.12.2013
Hysterie spíš než historie
Když už se na to dívám asi   po třetí myslím že si jsem   jistý že tohle s historií   nemá nic společného. Komix   mi připadá   věrohodnější..

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih35246minih35246Líbat Jessicu Steinovou (2001) 
Kissing Jessica Stein n
minih11620minih11620Lovci lvů (1996) 
The Ghost and the Darkness n
minih17909minih17909Rocky (1976) 
Rocky n
minih36727minih36727Ultraviolet (2006) 
Ultraviolet n
minih37519minih37519Ochránce (2005) 
The Pacifier n
minih28234minih28234Černočerná tma (2000) 
Pitch Black n
minih35418minih35418Hlava státu (2003) 
Head of State n
minih8788minih8788Hříšný tanec (1987) 
Dirty Dancing n
minih39115minih39115Dům mrtvých (2003) 
House of the Dead n
minih40656minih4065616 Bloků (2006) 
16 Blocks n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Johanka z Arku (2003) [DVD]

 Johanka z Arku (2003) [DVD]
Johanka z Arku n
 
Žánr: muzikál / drama
Země: Česká republika
Režie: Jozef Bednárik, Miloslav Šmídmajer

(jiná verze filmu)

Johanka z Arku (1999/1) [TV minisérie]

 Johanka z Arku (1999/1) [TV minisérie]
Johanka z Arku n
Joan of Arc
Žánr: historický / drama
Země: Kanada
Režie: Christian Duguay

(jiná verze filmu)

Hodnocení filmu

74.8 % (276)
9   - curil
8   - cicis
8   - Erkul
8   - clara.bow
5   - gabikazava
8   - pataamat
4   - Hugin
8   - Prasoid
4   - PROCESOR
7   - Agostino
9   - Lienocka22
7   - LenC2
8   - ignac1
9   - BinLADIN
6   - Kuvik
2   - enejčel
8   - Karius
4   - mat.ilda
8   - roox
7   - vojtam

TV Program

ČT1 - Toman (2018)

20:10 - 21:25

24 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Ceny Paměti národa 2019

20:00 - 21:20

34 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Dáma a Král (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:25

14 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Špindl (2017)

20:15 - 22:25

19 minut již uběhlo
111 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158870
Osobností: 651081
Fotografií: 608992
Plakátů: 290068
Obsahů a biografií: 146088

Poslední komentáře

Volavka (2002)

Volavka
Je to film jako každý jiný   a přesto v lecčem   originální. Máme tu souboj   dvou policistů, jaký tu do   této doby snad ještě nebyl.   Jeden více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Elvis: Viva Las Vegas (1964)

Elvis: Viva Las Vegas
Asi nejlepší Elvisův film,   docela mu to dobře hrálo.   Ale hlavně zářila   atraktivní Ann-Margret, o   které kritikové psali, že   Elvisovi více >

Autor: Petrkey | Hodnocení: 7 / 10

Angel Has Fallen (2019)

Mike Banning zachraňuje potřetí!

Angel Has Fallen
Do třetice nám "Míša   Bening" zachraňuje prezidenta   a já to i na potřetí   příjmám. ano je to   nereálné a v lesčems   pitomé, ale máme zde více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Robin Hood (2018)

Robin Hood
Robin Hood v novém hávu a   proč ne? Určitě je lepší   než Robin s Patrickem   Bergenem a na roveň s   Costnerem. Ovšem Errol Flynn   ve filmu více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Sněženky a machři po 25 letech (...

TEHDY A DNES

Sněženky a machři po 25 letech
Kdo je jejich vrstevník, kdo   s nimi prožil jedničku v   "těch " časech, kdo to   teď viděl,měl by vědět o   čem ten film je.
Po   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.08/0.06