reklama
 
ohodnotit

Johanka z Arku

Joan of Arc

Žánr:
Rok:
1948
Délka:
145 minut, sestříhaná verze 100 min.
„Panna, vojevůdkyně, kacířka i mučednice aneb superhvězda patnáctého století.“

Celkové hodnocení filmu Johanka z Arku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2014
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2013
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2008
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2016
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2009
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2014
Constantin999
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32084minih32084Budeme připraveni (1955) 
n
minih119217minih119217Bostonské tornádo (2013) [TV film] 
Stonados n
minih32597minih32597Showtime (2002) 
Showtime n
minih59058minih59058Tygr lidožrout (2007) [TV film] 
Maneater n
minih33030minih33030Balada o siedmich obesených (1968) [TV film] 
Balada o siedmich obesených n
minih138927minih138927Mythica: Hledání hrdinů (2014) 
Mythica: A Quest for Heroes n
minih30807minih30807Fathom (1967) 
Fathom n
minih19749minih19749Hrbáč na univerzitě (1989) 
Big Man on Campus n
minih34908minih34908Proud času (2003) 
Timeline n
minih122143minih122143Porotci (2013) [TV film] 
Summoned n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Johanka z Arku (1999/1) [TV minisérie]

 Johanka z Arku (1999/1) [TV minisérie]
Johanka z Arku n
Joan of Arc
Žánr: historický / drama
Země: Kanada
Režie: Christian Duguay

(jiná verze filmu)

Hodnocení filmu

76.4 % (14)
8   - curil
8   - Erkul
9   - pataamat
9   - martin.stu
7   - payo1555
9   - melakara
8   - tomas.sulc
7   - caligari
6   - MaKy92z
7   - Michal.
8   - me22dec
8   - Zdenek13
8   - tempuss
5   - Constantin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.293/0.245