reklama
 
ohodnotit

Jmenuji se Joe

My Name is Joe

Další název:
Mein Name ist Joe
Rok:
1998
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
23.9.1999
„…a to je to jediné, co mám“

Celkové hodnocení filmu Jmenuji se Joe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.5.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2012
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.2.2006
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2014
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2006
Pavel828
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2015
Renat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2007
Karns
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih68570minih68570Dopisy pro Jenny (2007) 
Cartas para Jenny n
minih82290minih82290Muž na hraně (2012) 
Man on a Ledge n
minih46761minih46761Mladý tygr (1974) 
Young Tiger n
minih41459minih41459Spolubydlící 2 (2005) [Video] 
Single White Female 2: The Psycho n
minih28144minih28144102 dalmatinů (2000) 
102 Dalmatians n
minih106362minih106362Tajemství tety Eleanory (2009) 
Kérity, la maison des contes n
minih34132minih34132Kurýr (2002) 
The Transporter n
minih47476minih47476Neznámý (2006) 
Unknown n
minih31827minih31827Nejtěžší yard (1974) 
The Longest Yard n
minih50227minih50227Mladí Titáni v Tokiu (2007) 
Teen Titans: Trouble in Tokyo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 %
5   - curil
7   - pataamat
7   - georginaa
6   - mat.ilda
9   - Pardal
8   - olgab
8   - xebece
8   - Pavel828
6   - Renat
8   - Karns
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144284
Osobností: 615020
Fotografií: 539028
Plakátů: 258002
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.458/0.421