reklama
 
ohodnotit

Jménem IRA

Some Mother´s Son

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
109 minut
„Zemřeli za irskou věc“

Celkové hodnocení filmu Jménem IRA

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2011
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2012
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.2.2014
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2005
snekousek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38780minih38780Z očí do očí (2005) 
Man to Man n
minih115334minih115334Nesmrtelný (2015) 
Self/Less n
minih14315minih14315Nikdy neprohrát (1978) 
Every Which Way But Loose n
minih48402minih48402Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 
The Curious Case of Benjamin Button n
minih18556minih18556Sedím na konári a je mi dobre (1989) 
Sedím na konári a je mi dobre n
minih19854minih19854Stůj, nebo maminka vystřelí! (1992) 
Stop! Or My Mom Will Shoot n
minih31906minih31906Joe Kidd (1972) 
Joe Kidd n
minih13435minih13435Naděje a sláva (1987) 
Hope and Glory n
minih62182minih62182Boj o Jeruzalém (2006) 
O Jerusalem n
minih115171minih115171Zlatokop (2009) 
Orpailleur n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79 %
8   - cicis
6   - curil
7   - Snura
10 - whack
7   - orlro
7   - Petak69
7   - rosta12
10 - Gremmie
9   - sussy
8   - snekousek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.777/0.684