reklama
 
ohodnotit

Jízda v bouři

Ride in the Whirlwind

Další název:
Jízda vichřicí
Žánr:
Rok:
1966
Délka:
82 minut
„Tragické dobrodružství tří kovbojů, kteří byli nevinně postaveni mimo zákon.“

Celkové hodnocení filmu Jízda v bouři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.10.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.6.2006
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2005
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2008
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41485minih41485Hraběnky (2006) [TV seriál] 
Hraběnky n
minih49319minih49319Marie Stuartovna (1971) [TV divadelní představení] 
n
minih11040minih11040La Bamba (1987) 
La Bamba n
minih43595minih43595Zamilovaní blázni (2005) 
Mozart and the Whale n
minih4557minih4557Brána pekel (1953) 
Jigokumon n
minih52995minih52995Divoký anděl (1998) [TV seriál] 
Muñeca brava n
minih38605minih38605Bernský zázrak (2003) 
Das Wunder von Bern n
minih35828minih35828Nebezpečná známost (2002) 
Swimfan n
minih23122minih23122Vyšší princip (1960) 
n
minih24244minih24244V žáru vášně (1981) 
Body Heat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
10 - curil
7   - clara.bow
8   - Edward52
8   - Charlie35
7   - R.RICKIE
7   - Ed
7   - Rendys
7   - moramp
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565770
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Mansfieldské sídlo (1999)

Mansfieldské sídlo
Mansfielské sídlo rozhodně   není komedie, ale romantika z   osmnáctého století a   krásný pohled na život   anglické společnosti té   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.269/0.236