Duben
ohodnotit

Řidič

Drive

Další název:
Jízda nadoraz
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
15.9.2011

Komentáře k filmu Řidič

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2017
Já jsem ten film vlastně   viděl jen jednou a to už   celkem dávno. Dneska jsem si   ho pustil, protože jsem před   časem viděl v kině film s   Goslingem a tak jsem se   rozhodl jít zase trochu po   jeho stopách a po nějaký   šílený blbost   odehrávající se v Thajsku -   ani si nepamatuju název, jsem   si pustil tohle a pak jsem si   vzpomněl, že se mi to moc   líbbilo. Fakt dobrej film,   takovej trochu utahanej, ale   přesto pěknej. Nikdy   předtím a ani nikdy potom   už jsem neviděl, jak někdo   rozdupe někomu hlavu jako   meloun. Fakt masakr.
novakz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2012
Podle mého názoru jeden z   nejlepších filmů roku 2011.   Film má opravdový   "drive" od prvních   sekund příběhu a nenachá   Vás vydechnout ani se nudit.   Gosling je naprosto skvělý,   stejně jako hudba k filmu.
Crookers
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2016
To je proste jizda!
Nechapu jak tomuhle kasovnimu   trhaku muze dat nekdo   maximalne 5/10 i mene.Ja jsem   se nenudil ani v terinku a   zklamany jsem byl jenom z   titulku.Film ma skvelou   atmosferu,hudbu i herecke   vykony.Hlavni hrdina toho sice   moc nenamluvi ale kdyz ano   stoji to opravdu za to.Je to   proste "REAL   HERO".Bezkonkurencne   nejlepsi snimek roku 2011.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2018
Gosling a Mulligan spolu   proste fungují... Hodný   psychopat,   GTOčko,krimizápletka -   všechno to bude znít   poměrně debilně, ale   dohormady namíchat to Refn   opravdu umí - atmosféra jako   víno.
jonny.net
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.4.2012
Velmi příjemné, dánský   režisér, americký   hollywood, skvělý soundtrack   a velmi pozvolna vystavěná   hutná atmosféra - na to ale   člověk musí mít chuť a   hlavně to mít rád jinak mu   přijde film slabý, ale to se   jen málo zaměřil na detaily   a neverbální komunikaci   postav. Jsem rád že patřím   mezi ty kteří si ho mohli   užít. Osobně pro ještě   lepší pocit mohl film   skončit už otevřením   očí...
decepticon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2012
Skvely film po vsetkych   strankach, ktorych v poslednej   dobe je zufale malo. Goslinga   som zatial videl iba v   komediach ale toto zahral   vyborne.

+dokonaly soundtrack

/16.7.12/ cz dab   Kit Digital divize Sound pro   Blue Sky Film v roce 2012
Akana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2012
Formálně hodně vypiplaný   snímek a naštěstí ne na   úkor silných emocí a   příběhu. Přesto, že se   odvíjí ve velmi   rozvláčném tempu,   přetéká napětím.   Zvláštní kombinací je   zvolený hudební doprovod,   který si svojí zdánlivou   nepatřičností hodně   hlasitě říká o pozornost,   ale vzápětí se ukazuje, že   s tím nezvyklým stylem   vyprávění perfektně   souzní a dojem umocňuje.   Dalším trumfem je   samozřejmě úsporný Ryan   Gosling, který stále herecky   stoupá k výšinám a   pohledy, které si v první   půlce vyměňovali on a Carey   Mulligan, mě hřejou ještě   teď. Co bych klidně utlumil,   byly některé nečekaně   brutální scény. Nejsem   žádná citlivka ani   pohoršený moralista, v tom   to nevězí. Ale mám dojem,   že to vyšponované násilí   právě v tomhle filmu být   nemuselo, že je tu zkrátka   přespočetné a jeho   zmírnění by neubralo nic z   výsledného zážitku. Na   druhou stranu ale dojem   nekazí, jen vzbuzuje otázky   jaké by to bylo bez něj.   Jinak je ale Drive nevšední,   působivý a především   krásně natočený film.
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2011
Přijde mi, že letos je   „pře-Goslingováno!“ Ryan   si pěkně užil a tento film   byl pro něj hodně tvrdý   oříšek. Název vypovídá o   zběsilé honičce v   nabušených kárách – opak   je ale pravdou. Slušně   zpracované drama zkoumá   psychiku hlavního hrdiny,   Řidiče, který se kvůli   náklonnosti k dívce zaplete   do pěkně zamotaného klubka.   Na první pohled ohrané   téma. Snímek je ovšem   natočen velice zvláštním   způsobem. Pro Goslinga byla   tato role určitě náročná,   jeho postava prakticky   nevyjadřuje žádné city,   nikdy se nezasměje, a i když   brečí, přijde vám stejně   jako z kamene. Film běží   zajímavě „poklidně,“   chvílemi je „klid“   přerušen, když někomu   vyletí mozek na stěnu nebo   někomu rozkopou hlavu. Není   to žádné „Rychle a   zběsile.“ V rádoby   akčních scénách se Řidič   chová velmi klidně, až   mrazí. Práce s kamerou je   také úctyhodná.   Doporučuji, takovýhle filmů   není mnoho a jistě dlouho   ani nebude.
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2012
Zvláštní film. Není vůbec   takový, jak byste od názvu   očekávali, ale je povedený.   Nehrají v něm žádné   hvězdy, není to thriller v   pravém smyslu slova, je to   prostě něco jiného. Krátce   řečeno Ryan Gosling se   filmem promlčí z kaskadéra   v bezcitného mstitele a mě   to bavilo.
NakasiPes
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.12.2011
Úchvatná podívaná
Tohle že vzniklo v USA a v   dnešní éře slátanin?   Neuvěřitelné! Konečně   pořádný film se vším   všudy! Čekal jsem styl   mainstream, debilní trapné   honičky, přestřelky no   prostě tak jak to amíci   (ne)umí, ale spletl jsem se!   Film je naprosto dokonale   vyvážený, nepřeplácaný a   brutální! Vztah mezi   hlavním hrdinou a holkou od   vedle je jedním slovem   rozkošný. Žádný styl alá   jsem sexy ty taky, líbej mě,   šu..j mě, prostě   brilantní. Hudba dokonale   podtrhuje onu téměř   nevinnost drivera, kdy   nemusíte být hajzl, šmejd,   ale když se vše posere,   musíte jít hlavou proti zdi!   Zážitek roku! Už se nemohu   dočkat až si jej půjdu   zakoupit na BD a shlédnu v   klidu doma!
petr-bures
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.3.2014
Doporučuji!
Pro mě velké překvapení.   Čekal jsem klasický akční   snímek, ale ten se nekonal.   Místo toho je film velmi   pomalý, dialog se objeví jen   tak občas a polovina filmu je   spíš takřka romantická.   Ale je to tak skvěle   nakombinované, že mě to   vlastně vůbec nevadilo a ba   naopak jsem se opravdu bavil.   Nečekejte žádnou klasiku,   ale skvělý a vlastně   opravdu napínavý snímek s   úžasně zahraným hlavním   hrdinou, který není žádný   slušňák. Kdo však čeká   klasické automobilové   honičky a divoké   přestřelky, nedočká se.

Vše doplněno   skvělou hudbou a vůbec   skvělým zvukem.
mischel251
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2011
Ani neviem čím ale tento   film ma dostal...začal   trošku nudne ale potom som sa   od neho nedokázala odpútať   strašne ma zaujal...pekný   krvák...
maciii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Obsazení extrémně   charismatického a   neokoukatelného Ryana   Goslinga do něčeho tak   vyprávěčsky netradičního   a technicky brilantně   natočeného s mými hormony   opravdu zatočilo.
dk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2012
Pro mě jednoznačně   nejlepší film roku 2011.   Jeho hlavní kouzlo ale   spočívá v soundtracku a v   tom že ve filmu není moc   konverzací. Myslím si že to   ale mohlo skončit víc   emotivně. Kamera a střih je   bezchyb. Co víc si přát ?
moviefilms
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Co na to říct:p to, že   tvůrci chtěli místo   běžných blábolů   "vycítit" situaci   se povedlo, i když mně   osobně to ve filmu trochu   chybělo... nepotřebuju sice   nějaký sáhodlouhý   konverzace, lae přece jenom   něco víc než je tady... ale   jinak asi nejlepší je ve   filmu to řízení (jak   jinak:))
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.6.2018
Keď sa to všetko vymkne spod kontroly
Strašne zvláštny film,   ktorý podľa mojich   kritérií by sa mi vôbec   nemal páčiť. Začína to   oboznámením sa so situáciou   hlavného hrdinu. Cez noc ako   veľmi dobrý šofér robí   závozníka zlodejom a   zlodejíčkom a cez deň   figuruje vo filmoch ako   kaskadér v nebezpečných   scénach s autami. Potom   stretáva susedu, troška sa   do nej platonicky buchne,   manžel je v base a tak jej   pomáha. Má to taký   príjemný romantický   nádych. Manžel sa vracia a   náš hrdina mu musí   pomôcť, keďže on má   nejaké staré podlžnosti.   Potom sa to úplne zvrtáva,   taký zvrat som nečakal, a   všetko sa mení na slušnú   rezanicu. Film práveže sa mi   páčil, bolo to dobre   napísané, dobre natočené,   herci mali charizmu, celkom to   odsypávalo, to decentné   tempo mi vyhovovalo,   nechýbala neskutočná,   rozkošná ozdoba filmu, síce   nakrátko, a to Bohyňa   Blanche. Koniec taký   neurčitý. Očakávaný i   neočakávaný, neutrálny.   Jediné, čo mohol ešte   vodič spraviť navyše,   spravodlivo mučiť toho   najatého mača, čo ich   prepadol v tom moteli,   pretože pravidlo č. 1 je,   že ryšavým Bohyniam sa   neubližuje
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2012
Hlavní hrdina v podání   Ryana Goslinga si získá   sympatie u diváka buď ihned,   později nebo vůbec.Já mu   ale fandil a film se mi   líbil.Snímek nešlape na   pedál přímo a dává plno   prostoru postavám.Akční   scény mají ve filmu své   místo, jsou zručně   natočené, i když bych   preferoval přece těch   honiček trošku více a více   je rozvést.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2012
Docela by mě zajímalo,kolik   slov, za těch cca 100 minut   filmu,Ryan Gosling řekl. Asi   to nebude o moc víc ,než v   případě Kurta Russella v   Žoldáku: Legie zkázy :)   Nicméně i díky tomu,že se   ve filmu moc nemluví a spíš   koná,je tenhle snímek   zatraceně napínavej už od   prvních minut...ten konec,byl   takovej trošku no....prostě   dost specifickej a podle mýho   nedotáhnutej do toho   správnýho konce,ale jinak ok   film---->80%
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2011
Film opravdu dokáže zaujmout   na té nejzákladnější   úrovni. Myslím tím   především, že nedochází   k žádné akci, přesto jste   napjatí. Hudba je spíše   usměvavá, ale budí dojem   vzhledem k okolí jak úplné   drama. Skvělá práce   střihu,kamery a propojení   všeho. Navíc nehrání si na   žádné akční superhrdiny s   brokovnicí filmu rozhodně   přidává!
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.9.2011
Slušna jízda,děj pěkně   odsejpal a hlavni zapletka   filmu byla taky dobra.Vše   dokreslovala přijemna hudba   Angela Badalamentiho.Začinam   mit Ryana jako herce stale   raději.
Zimmy871
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2012
Úleva skrze vybitou agresi.   Výtahová scéna s tak   proniknutelným zvukem   dopadající paty na hlavu   pěšáka mafie se mi   obstiskla do paměti na dlouho   dobu. Zářný příklad, že   k tomu, aby film zaujmul,   nepotřebuje sáhodlouhé   dialogy jako je u Tarantina,   který ovšem s nimi dokáže   mirstně pracovat. Jistota   opětovného shlednutí.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2015
Drive
Drive je ten typ   thrilleru,ktorý má pomalý   spád ale za to skvelo   natočenú akciu.Pochmúrny   dej a dusivá atmosféra filmu   dodala na reálnosti diela a   naozaj film   pritvrdila.Herecké výkony sa   mi páčili(Hlavne Ryan   Gosling,ktorý hral naozaj   bravúrne).Soundtrack bol   geniálny a po pravde aj teraz   počúvam titulnú pesničku.
reby
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2011
Nejlepší na filmu byla asi   hudba, pak začátek a konec,   prostřední romance trochu   nůďo, ale jako celek to   ušlo, čekal jsem trochu   větší akčňák
brizaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.12.2011
Kdybych hodnotil film   včera,tedy po shlédnutí,dal   bych tak 6/10
Dnes už   je to za 8/10 a zítra se to   opět může změnit :) Zatím   nemám jasno,ale vím,že   budeme brzy pouštět znovu.   Ač jsem to nečekal,nějak   mě dokázal zaháčkovat a   čím delší doba od   shlédnutí,tím víc se   těším na to,až si ho   pustím znovu. Svůj podíl na   tom má soundtrack,jež k   filmu pasuje jak gluteus   maximus na hrnec a v mém   hudebním výběru   momentálně figuruje na   čelní příčce.
McHead
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.4.2012
Pohled do upřeného pohledu
Upřený pohled do jeho očí,   bez jediného mrknutí, co si   asi myslí? Co se mu hodní   hlavou? Tak to jsem si říkal   celý film. Žádná divoká   podívaná dalo by se říct.   Bez akce? Ne!

Úžasná hudba   doprovázející dlouhé   obrazy tohoto filmu dokreslila   atmosféru na jedničku.   Doporučuji na to koukat sám   bez nutnosti vysvětlovat   drahé polovičce o čem to   jako je. Pak si film můžete   užít a vzít si z něj   přesně to co chcete.
fl3ry
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2011
Specifický filmek
Film pro masového diváka to   asi není, ale svoje diváky,   mezi které se určitě   zařadím i já, si určitě   najde. Skvělá kamera a hudba   jenom podtrhuje výkon   hlavního hrdiny. Hned po   konci filmu jsem nevěděl co   si myslet, ale on má tenhle   filmek svoje osobní kouzlo.   Je plný prtikladů a zvratů   ale všechno to do sebe tak   nějak elegantně zapadá.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2012
Když divák vidí líbezný   obličejíček Ryana Goslinga   a jeho úsměv, dalo by se   říct, že je to takový   hodný chlapec odvedle a   ejhle, ono to tak není. Má   drive a když se rozjede, už   je problém ho zastavit a   není radno se s ním   pouštět do křížku. O co   jasnější je Ron Perlman,   který je pacholek od pohledu.   V každém případě je Drive   velmi úsporný film s minimem   dialogů, se stupňující se   akcí a napětím, ozdobený   křehoučkou Carey Mulligan.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.4.2012
DRIVE
Hodně netradiční film a   cením to, že je to pokus o   něco neotřelého,   originálního a zajímavého.   Vizuálně mě zaujaly zvuk,   hudba, střih, kamera. Ryan   Gosling byl zajímavý a   dobrý. Myslím jen, že   pomalejší tempo a styl   vyprávění mohl být   maličko jiný (rychlejší) I   tak dobrý a neotřelý pokus!
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2011
doprovodná hudba byla   příšerná, naprosto film   znehodnotila... přišla jsem   si jak ve Wonderlandu 80.let a   s růžovými titulky v úvodu   jak v Pretty Woman... film byl   opravdu nemastný neslaný -   co se onoho vztahu týče,   ačkoli měl našlápnuto na   perfektní biják - sexy auta,   adrenalinová práce,   toužebné zalíbení,   peníze, později krev a   vraždy - v tom všem   exceloval počínající Brad   Pitt... ale...... Shrnuto:   akce se mi líbila a Ryan byl   zase naprosto perfektní...   každým filmem mi dokazuje,   že se umí vcítit do   kdejakého aua chlapa :) Carey   jako vždy nudná, tuctová   holčina odvedle, co se neumí   vymáčknout ani po vyznání   lásky - to jsem tam mohla   hrát i já :D a konec jsem   nějak nepobrala - říkám   si, jestli ještě působí to   víno odvčera, protože   minutová poloha mrtvého   brouka, poté odjezd do   neznáma a celkem potvrzený   fakt, že chudák Carey se asi   toho sexu nedočká... to   nějak neuspokojí divačky   :DDD ale jo, auto honičky   byly sexy :)
Geralt07
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2013
Zajímavý film
Zajímavé dílko, které   stojí za to vidět. Líbil se   mi příběh, herecký výkon   Ryana Goslinga a křehký   půvab Carey Mulligan.   Celkový dojem snižuje   horší úroveň   "řemeslného"   zpracování filmu - několik   drobných, ale   nepřehlédnutelných chyb   (ruka rozbitá kladivem   nekrvácí, auto po čelním   nárazu nemá poškozený   předek a dál mu svítí   světla, atd.). Ale jako celek   velmi dobré, řekl bych.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Není to špatné, zajímavý   příběh, ale až moc pomalu   vyprávěný a některé   scény moc zdlouhavé až mi   to připomnělo Sergia Leoneho   a jeho westerny.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.10.2016
Ryan Gosling-nemy psychopat...
Ryan Gosling ako malovravny   polopsychopat sa predviedol v   dobrom svetle,co sa neda   povedat o celom filme,ktory   posobi nekonzistentne a   sablonovite.One man show   nemusi sediet kazdemu,a preto   ju mozem doporucit len   fanusikom Ryana Goslinga.
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.12.2011
Snímek Drive není   špatný,ale jeho problém je   v tom,že tam není nic,co   byste neviděli někde   jinde.Nic originálního se   nekoná.Takže z celého filmu   mě zaujal jen soundtrack s   neotřelými skladbami(ikdyž   kdo je hudebně   nenáročný,bude nadávat   hlavně na hudbu).Určitě si   za několik dní na Drive ani   nevzpomenu.Bohužel.
sokeres777
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.7.2019
Kaskadér za volantem, i v životě
Po více než půlce filmu,   kdy jsem napjatě očekával   co se z toho vyvrbí, se   rozpoutala brutální lavina   krve, honiček a akčních   scén. Děj je jinak první   půlku filmu velmi neutrální   a ničím nijak extra   neupoutá. Hlavní role,   kterou ztvárnil Ryan Gosling,   je zahrána skvěle, i když   toho hlavní hrdina zrovna moc   nenamluví. Akční scény   jsou skvěle podané a   automobilové honičky jsou   téměř perfektně   přehledné a mají skvělou   atmosféru. Celý film zněl v   pozadí zvláštní hudební   doprovod, který ve mně budil   pocit jakéhosi napětí, ale   až do půlky snímku k   ničemu vlastně nebyl. Místy   se mi zdálo, že to tvůrci   až moc přeháněli s   krvavými scénami. Abych to   shrnul - Drive je lehce   nadprůměrný thriller,   který není úplně nutno   vidět, ale rozhodně ničím   neurazí.
vdobes
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Ryan Gosling zde prostě   zaválel. Jeho postavu jste si   buď zamilovali nebo   znechutili, já byl jeho   postavou uchvácen, a i   přesto, že toho moc   nenamluvil, pohledem toho   divákovi zdělil mnohem   více. Ovšem ostatní   obsazení bylo prostě hrozné   a například Carey Mulligan   jsem si prostě znechutil.

Děj byl pěkný,   tajemný, plný emocí a   obětování, ale tááák   strašně nudný, že si za   chvíli vlastně nevzpomenete,   o čem vlastně celý ten film   byl.
Prostě film,   který ve vás určitě něco   zanechá, nějaké ty emoce   předá, ale po skončení   prostě vystřelí z hlavy   pryč, a víc pozornosti mu   už nevěnujete.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2011
Drive
Drive patřil přesně mezi ty   filmy na které jsem se letos   těšila, hodnocení vypadalo   taky celkem dobře, ale po   shlédnutí filmu jsem si   řikala, na co že jsem to   koukala. Film mě dosti   zklamal. Jako vždy   vynikající Ryan Gosling,   kterého je všude   plno...díkybohu za to :-)   Hudba mi k filmu moc   neseděla, možná tak   závěrečný song. Carey   Mulligan mě překvapila svou   otupělostí, člověk by z   ní musel páčit každé   slovo..hrůza naprosto   otřesná role. Albert Brooks   mě ovšem velmi překvapil   svou chladnokrevností a ten   opravdu neměl chybu. Sečteno   a podtrženo, film byl hodně   nudný a poslední půlhodinka   akce to bohužel nezachrání.   Snad nejhorší film Ryana,   který jsem viděla.
prediger
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.9.2011
Pokud se někdo rozhodne   natočit love story, akčňí   film a tvrdou klubovku,   natočí Drive. Film má   všechny prvky těchto   žánrů a díky tomu jsem   celkem rozladěný. Hlavní   hrdina čumí jak retardovaný   a neschopný zbalit svojí   sousedku. V zápětí se   mění v nepříčetné   zabijácké monstum, které   zabíjí již zabité lidi   (asi rány jistoty). Celý   příběh končí neurčitě.   Hlavní hrdina jako správný   vygumovanec se dobrovolně   vzdá peněz, děvčete které   nikdy neměl a práce. Sice   raněný, ale živý   odjíždí a neví kam.   Aspoň, že té holce zavolá   a vyzná jí lásku. Z celého   filmu je nejlepší hudba a   kamera. Nejvíce jsem se   zasmál, když se divák při   odchodu z kina zeptal, zda mu   nevrátíme vstupné.
radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.8.2015
S lupem za volantem
Celosvětově divácky   úspěšný film. Nejprve   vzrůstající láska k   sousedce, pak přepadení   zástavárny se sousedem a   nakonec souboj málomluvného   řidiče - Fantomase se   Zvířetem a jeho parťáky. K   tomu pár lekcí autoškoly   pro pokročilé lupiče a   zbytek jen tichá nuda   podmalovaná příjemnou   hudbou a pár vraždami.   Pochválit lze ryzí filmovost   a neukecanost snímku, podle   mne to jde ale na úkor   napětí.
Ki-gy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.1.2012
...
Jeden z pěti nejhorších   filmů, co jsem kdy dokoukal   do konce. Primitivní   scénář, špatný herecký   výkony, hudba o ničem a   hlavně hrozná nuda.
xxlch
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Todle je hodně   "jiný"   filmík.Koukatelný to   určitě je,leč né pro   každého a milovníci   strhující akce a adrenalinu   budou zklamaní.Skvělý   rozjezd a potom jakési   prázdno v art stylu.Podle   mého názoru by tendle   filmík netrval ani   hoďku,pokud by v něm   nesnímala kamera nekonečně   dlouho jednotlivé   postavy,které si dávají   načas i s nejbanálnější   odpovědí.Další spousta   zpomalených záběrů má   zřejmě vyvolat dojem   napětí,ale působí spíše   nudným dojmem a   touhou,posunout děj do   akčnější sféry.Snad   nejpovedenější je v tomdle   filmíku hudba,kterou si   určitě pustím znovu ale   tendle art filmík má   smůlu,prostě tolik   nezaujal.No a jen tak pro   zajímavost-filmík stejného   názvu z roku 1978 je určo   lepčejší ve všech směrech   (včetně mlčících scén) a   todle je pouze jeho   napodobenina.
blondataXena
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.3.2014
Podivný thriller. Utahaný   děj, nebýt tam těch pár   mrtvol tak to byla nemastná   neslaná slaďárna s nijakým   koncem (ještě tam ten vůl   ty prachy nechal)! Zcela mi   ušla pointa (prachy kvůli   kterým se vraždilo zůstaly   ležet u mrtvoly)... Nebýt   té trochy krve tak jsem se   nudila celý film.
Superuser
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.1.2013
Film naštěstí nebyl až tak   předvídatelný jak se zprvu   zdálo a vypadalo to že se   bude točit kolem   automobilových závodů.
Pan řidič však potká v   baráku mladou nezvhlednou   sousedku a zamiluje se až po   uši. Té se však vrací   manžílek s kriminálu a tak   nám to sklouzne k   nešt'astné lásce. Otdud to   přestává mít spád a je tu   plno pětiminutových   záběrů na jeho kamenný   xicht.Nuda k posrání. Bez   možnosti přetáčení se to   nedá dokouknout do konce.   Kladně hodnotím pouze Rona   Perlmana.
Nymeria
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.3.2012
tak takto veru nie...nudaaa,   strašné natahovačky,   strašná hudba, nikto tu   poriadne ani nič nehovorí,   len pozerá...no naozaj   hrozné niečo...čakala som   viac ovelaaaa viac, ale toto   je hrozné!!! a tá hudba je   naozaj príšerná, len aby sa   nezabudlo :)
filmovyprofik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.10.2011
film o nicem!!!!!   nedoporucuji,radeji sedet doma   a koukat na Ordinacku :-D   takze nic co by cloveka melo   zaujmout se na to jit podivat

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih150756minih150756Geostorm: Globální nebezpečí (2017) 
Geostorm n
minih154250minih154250Ready Player One: Hra začíná (2018) 
Ready Player One n
minih97031minih97031Arrow (2012) [TV seriál] 
Arrow n
minih144643minih144643Matky na tahu (2016) 
Bad Moms n
minih41448minih41448Hádej kdo? (2005) 
Guess Who n
minih106325minih106325Non-Stop (2014) 
Non-Stop n
minih17889minih17889Robocop (1987) 
RoboCop n
minih145119minih145119Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 
Sully n
minih131129minih131129Marťan (2015/1) 
The Martian n
minih103707minih103707Domek z karet (2013) [TV seriál] 
House of Cards n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:40

19 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

08:30 - 09:20

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:35

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190551
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376578
Obsahů a biografií: 178278

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10