reklama
 
ohodnotit

Jít za sluncem

The Sunchaser

Další název:
Na útěku; Lovec slnka (SK)
Rok:
1996
Délka:
125 minut
„Woody Harrelson v road movie o mystice a správné výživě.“

Celkové hodnocení filmu Jít za sluncem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2008
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7866minih7866Gerardova dobrodružství (1970) 
Le avventure di Gerard n
minih37432minih37432Pasca (1981) [TV film] 
Pasca n
minih21246minih21246Tramvaj do stanice Touha (1951) 
A Streetcar Named Desire n
minih49898minih49898Podnájemník (2009) 
The Lodger n
minih5834minih5834Dáma s psíčkem (1960) 
Dama s sobačkoj n
minih45222minih45222Krásný Antonio (1960) 
Il bell'Antonio n
minih25177minih25177Rosnička (1979) 
n
minih80211minih80211Varg (2008) 
Varg n
minih27119minih27119Jediná správná věc (1998) 
One True Thing n
minih45660minih45660Normal (2009) 
Normal n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (9)
6   - curil
8   - pataamat
8   - Kuvik
7   - Bara.40
8   - Lynette
6   - R.RICKIE
8   - xebece
7   - rosta12
8   - Zdenek13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.281/0.244