reklama
 
ohodnotit

Jistá smrt

Hissacu III - Ura ke omote ka

Žánr:
Země:
Rok:
1986
Délka:
121 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1989
„Příběh odvahy, vzpoury a nelítostné pomsty.“

Celkové hodnocení filmu Jistá smrt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2009
ondrej100o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.11.2011
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2007
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2009
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6844minih6844Dračí srdce (1996) 
Dragonheart n
minih58288minih58288Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 
Män som hatar kvinnor n
minih84643minih84643Skeleton Farm's Halloween Horrorshow (2010) 
Skeleton Farm's Halloween Horrorshow n
minih56561minih56561Kostrouni I. (1993) 
Skeleton Warriors n
minih34788minih34788Barbie Růženka (2002) [Video] 
Barbie as Rapunzel n
minih89688minih89688Piraňa 3DD (2012) 
Piranha 3DD n
minih44733minih44733Vetřelci vs Predátor 2 (2007) 
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem n
minih115366minih115366Země zítřka (2015) [DCP] 
Tomorrowland: A World Beyond n
minih23268minih23268Western Union (1941) 
n
minih44920minih44920Covington Cross (1992) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 % (6)
8   - AGAMEMNON
4   - ondrej100o
8   - karesm
7   - kitpos
7   - domas2006
3   - ladzavs
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139044

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.088/0.053