reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jimmy Hollywood

Rok:
1994
Délka:
113 minut
„Jediná věc, která stojí mezi Jimmym a světem hvězd je realita“

Celkové hodnocení filmu Jimmy Hollywood

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.5.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.7.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.5.2014
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2007
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53352minih53352O starém psu Bodříkovi (1969) 
O starém psu Bodříkovi n
minih5371minih5371Cyborg Cop (1993) 
n
minih75319minih75319Chaplin na námluvách (1915) 
A Night Out n
minih25225minih25225Tisícročná včela (1983) 
Tisícročná včela n
minih2389minih238948 hodin (1982) 
48 hrs n
minih8692minih8692Hráči se smrtí (1990) 
Flatliners n
minih32291minih32291Beatles - Celebration (1999) 
Beatles - Celebration n
minih23326minih23326Yankee z Connecticutu na dvoře krále Artuše (1995) 
A Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court n
minih25791minih25791Dallas: Válka Ewingů (1998) [TV film] 
Dallas: War of the Ewings n
minih9710minih9710Jméno růže (1986) 
Der Name der Rose n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
5   - pataamat
9   - Edward52
4   - MaKy92z
10 - Gremmie
5   - yoogurt
6   - blackpoint

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

42 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

12:50 - 13:20

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:20 - 13:20

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526164
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.308/0.287