reklama
 
ohodnotit

Ježíš z Montrealu

Jésus de Montreal

Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
6.12.1991
„Sugestivní vyprávění o člověku, který si vzal Ježíšovo poslání za své. Film získal Cenu poroty na MFF v Cannes 1989.“

Celkové hodnocení filmu Ježíš z Montrealu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2014
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2012
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.11.2006
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2011
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.6.2009
Plak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.9.2010
kopiha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.2.2011
Machy36
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28699minih28699Petrovi přátelé (1992) 
Peter's Friends n
minih138694minih138694Zoolander 2 (2016) 
Zoolander No. 2 n
minih16267minih16267Polibek smrti (1994) 
Kiss of Death n
minih22809minih22809Vražda na Broadwayi (1989) 
Bloodhounds Of Broadway n
minih77596minih77596Mega Snake (2007) [TV film] 
Mega Snake n
minih24621minih24621Týden v tichém domě (1947) 
n
minih55924minih55924Chodím s Lucy (2002) 
I'm with Lucy n
minih140535minih140535Taxi 121 (2016) 
Taxi 121 n
minih39446minih39446Draculův syn (1943) 
Son of Dracula n
minih40751minih40751Dvanáct do tuctu 2 (2005) 
Cheaper by the Dozen 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.4 % (11)
5   - curil
8   - mat.ilda
10 - Matematick
5   - R.RICKIE
8   - orlro
10 - mmaat
9   - menderly
10 - volam
9   - Plak
1   - kopiha
9   - Machy36
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.274/0.237