reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jezero smrti [TV film]

Das Biest im Bodensee

Další název:
The Beast In The Lake
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Jezero smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.12.2009
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.8.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.6.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44973minih44973Jak na ryby... (2002) [TV seriál] 
n
minih39221minih39221Láska roste s petrželí (2000) 
Parsley Days n
minih11001minih11001Květ pouště (1988) 
Desert Bloom n
minih40666minih40666Wallace a Gromit: Nesprávné kalhoty (1993) 
Wallace & Gromit in The Wrong Trousers n
minih27429minih27429Pomsta šprtů IV - Zamilovaní šprti (1994) [TV film] 
Revenge of the Nerds IV: Nerds in Love n
minih12114minih12114Masseba (1989) 
n
minih47984minih47984Štíty království českého (2008) [TV seriál] 
n
minih42153minih42153Salon krásy (2005) 
Beauty Shop n
minih7366minih7366Empire City (1991) [TV film] 
Empire City n
minih2678minih2678Akce Bororo (1972) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
4   - curil
4   - Angelika28
5   - Prasoid
6   - Agostino
6   - MaKy92z
5   - JUMANJI197
10 - termit
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141646
Osobností: 606691
Fotografií: 526705
Plakátů: 254011
Obsahů a biografií: 130333

Poslední komentáře

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Méďové (2001) [TV seriál]

Méďové
Pro tyto tři huňáče máme   slabost já i moje vnoučata,   a nejenom proto, že si jejich   taškařice užíváme taky v   berounském "medvědáriu",   více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Nejtemnější zlo (2009) [TV film]

Nejtemnější zlo
To skákání děje z místa   na místo mi pěkně lezlo   krkem. A ten guláš v tom…   Kdysi dávno jsem nějaké   práce od H.P. přečetl, a   nijak mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad...

V sedmém nebi
Tento pořad mám moc rád,   dívám se a občas i nad   smutným případem ukápne i   slza, bez nich to nejde, když   jsem pracoval v Brně, tak   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.882/1.851