reklama
 
ohodnotit

Jezdci po nebesích

Sky Riders

Další název:
Assault on the Forbidden Fortress; SkyRiders; Nebeští jezdci
Rok:
1976
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Jezdci po nebesích

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.6.2011
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.6.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.6.2011
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2013
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2018
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58204minih58204Jesse Stone: Smrt v jezeře (2006) [TV film] 
Jesse Stone: Death in Paradise n
minih62114minih62114Dívka, která si hrála s ohněm (2009) 
Flickan som lekte med elden n
minih52116minih52116Černá sanitka (2008) [TV seriál] 
Černá sanitka n
minih120437minih120437Ptáci a lidé (2014) 
Bird People n
minih122415minih122415Whiplash (2014) 
Whiplash n
minih9859minih9859Kaktusový Jack (1979) 
The Villain n
minih17376minih17376Příběh z Monte Carla (1956) 
Montecarlo n
minih55851minih55851Nevinná (2008) 
Pour Elle n
minih43097minih43097Tahle země není pro starý (2007) 
No Country for Old Men n
minih149585minih149585O pasáčkovi a labutích princeznách (1968) [TV film] 
O pasáčkovi a labutích princeznách n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 % (10)
8   - curil
7   - jarda53
7   - Veronika42
8   - hvezdyn
7   - Bara.40
8   - oulisna
6   - rosta12
8   - zazrakpave
6   - Manučao
7   - wrangler

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:20 - 15:10

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

14:00 - 14:30

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151245
Osobností: 635298
Fotografií: 575860
Plakátů: 273914
Obsahů a biografií: 139059

Poslední komentáře

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Blbý a blbější (1994)

Blbý a blbější
Výborná komedie, u které   jsem se nemohla přestat   smát. Herci jsou úžasný a   jde vidět, že hrát umí. A   název je dobrý...jenom jsem   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Film chybu nemá. Výborní   herci, skvěle promyšlený,   hraný, nečekané   okamžiky...opravdu jsem byla   zvědavá, kdo to všechno   dělá a více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Já miluju horory podle   skutečné události. Je   neuvěřitelné, co všechno   se může některým lidem   stát, co všechno existuje.   Tento film se více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.272