reklama
 
ohodnotit

Jerry & Tom

Jerry and Tom

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Jerry & Tom

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2008
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2008
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
norecek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.3.2009
CZMirek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51411minih51411Dracula (1996) [TV divadelní představení] 
Dracula n
minih54369minih54369Kněz Léon Morin (1961) 
Léon Morin, prêtre n
minih13632minih13632Návrat do budoucnosti (1985) 
Back to the Future n
minih65507minih65507Klub sebevrahů (2001/2) 
On the Edge n
minih39045minih39045Kolekce Toma a Jerryho 5 (2004) 
Tom and Jerrys classic collection No. 5 n
minih39728minih39728Miluj mě něžně (1956) 
Love Me Tender n
minih31749minih31749Amélie z Montmartru (2001) 
Le febouleux destin d'Amélie Poulain n
minih34315minih34315Salton Sea (2002) 
The Salton Sea n
minih55129minih55129Slečna Marplová: Vraždit je snadné (2008) [TV film] 
Marple: Murder Is Easy n
minih15383minih15383Pancho Villa (1972) 
Pancho Villa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - Blanche21
8   - Tominko
9   - Jekky
3   - norecek
10 - CZMirek
7   - korousvacl

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

50 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné epizody z archivů: San...

12:55 - 13:35

25 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:50 - 14:00

30 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:10 - 13:25

70 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146721
Osobností: 622370
Fotografií: 554779
Plakátů: 263352
Obsahů a biografií: 134570

Poslední komentáře

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Happy Feet (2006)

Happy Feet
Tak tohle je tak gigantická   debilita, že bych to už v   životě nezapnul ani v   televizi. Chápu, že jde o   ekologický film, ale je to   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Josef Zíma pohledem Roberta Sedl...

minulost

Josef Zíma pohledem Roberta Sedláčka
Mělo by tu býn napsáno, že   josef Zíma 20.10.1959,   téměř připravil o život   Juditu Čeřovskou !!   Pamětníci ještě nevymřeli   !!!!!!!!!

Autor: veryold3

Dny zrady I., II. (1973)

Chyba v obsazení

Dny zrady I., II.
V obsazení chybí jméno   herečky Jaroslavy   Tiché,představitelky paní   Horákové, matky Jiřího,   Karla a Standy Horákových

Autor: Gruberova | Hodnocení: 10 / 10

Chatrč (2016)

Chatrč
Tak tato reklama na   křesťanství u mne   nezabrala. Připouštím, že   v některých názorech byla   spousta pravdy, ale to mohli   natočit do více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.325/0.28