reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.2.2017 a svátek má Petr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Její zpověď

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.11.2009
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2013
red_dragonfly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2012
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2011
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2010
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2012
formelin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2579minih2579Aféry mé ženy (1972) 
Aféry mé ženy n
minih4487minih4487Bosonohá komtesa (1954) 
The Barefoot Contessa n
minih47688minih47688Štvanci (1979/1) 
The Passage n
minih29457minih29457Kostka (1997) 
Cube n
minih50394minih50394Tichý muž (1952) 
The Quiet Man n
minih48203minih48203For me and my Gal (1942) 
For me and my Gal n
minih28953minih28953Muž zvaný Kůň (1970) 
A Man Called Horse n
minih41166minih41166Princ Chocholouš (1974) [TV film] 
Princ Chocholouš n
minih13248minih13248Muži v offsidu (1931) 
Muži v offsidu n
minih65191minih65191Hořký sníh (2009) [TV film] 
Hořký sníh n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - curil
10 - pataamat
9   - Akana
8   - melakara
8   - satyr
9   - Milicent
7   - kahi
6   - red_dragon
6   - AgentBláha
7   - Extraktor
8   - vejt
10 - formelin

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Québec

17:30 - 18:25

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141454
Osobností: 606009
Fotografií: 526312
Plakátů: 253820
Obsahů a biografií: 130239

Poslední komentáře

Švindlíři (2003)

Švindlíři
Mám rád filmy ve stylu   Podraz. čekal jsem ale asi   něco jiného. Film je od   začátku do konce velmi, ale   opravdu velmi průhledný.   více >

Autor: GeorgeB | Hodnocení: 6 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Na mne je ten film moc temný   a moc podivný, ale mladší   generaci se asi bude líbit,   hlavně s tím množstvím   záhad a příšer, kterými   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Mechanoskopie (1991) [TV epizoda...

Mechanoskopie
Tenhle díl mám hodně rád,   zde se sešla skvělá   herecká parta a celej díl je   pojatej spíše odlechčeně,   takže nechybí laskavý   humor, dobré hlášky a   celkově je atmosféra   pohodová a příjemná.

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Nejdřív jsem nechápal, jak   mohl film udělat v době   premiéry takový rozruch, ale   po shlédnutí jsem to   pochopil. Filmové masky a   triky více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Lincoln (2012)

Lincoln
Tenhle film je vhodný pro   nějaké historiky nebo   fanoušky Lincolna, ale pro   mě byl docela nudný. Mám   taky rád historii, proto jsem   se více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.449/0.427