reklama
 
ohodnotit

Její pastorkyně

Žánr:
Rok:
1938
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
11.3.1938
„Vesnické drama o pýše a pokrytectví přísné katoličky, které ji dovedly až k vraždě“

Celkové hodnocení filmu Její pastorkyně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.3.2016
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.4.2006
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.6.2017
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.3.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2007
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2008
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.10.2006
gonto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2017
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14593minih14593O věcech nadpřirozených (1958) 
n
minih41475minih41475Prvních 20 milionů je nejtěžších (2002) 
First $20 Million Is Always the Hardest, The n
minih44311minih44311Zavíráme krám (2004) 
Everyday People n
minih29721minih29721Nevěsta přes internet (2001) 
Birthday Girl n
minih15902minih15902Planeta Krull (1983) 
Krull n
minih42881minih42881Nerovná partie (1997) 
Suicide Kings n
minih47821minih47821Blonďatá a blonďatější (2007) 
Blonde and Blonder n
minih43869minih43869Dostihová horečka (1976) 
Febbre da cavallo n
minih27998minih27998Krátký film o zabíjení (1987) 
Krótki film o zabijaniu n
minih48584minih48584Upírův pomocník (2009) 
Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 % (12)
6   - curil
5   - Erkul
9   - clara.bow
10 - Misantrop
8   - catamount
8   - melakara
9   - satyr
6   - nick4
8   - Henry2222
7   - AlbertPeta
9   - gonto
7   - marketastu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.294/0.249