reklama
 
ohodnotit

Její hřích

Další název:
Her Sin
Žánr:
Rok:
1939
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
5.5.1939
„Sentimentální společenské drama o lásce, odhalené defraudaci a ranách osudu, které může vyléčit nejen čas...“

Celkové hodnocení filmu Její hřích

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.7.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.6.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.4.2018
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.12.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2010
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25765minih25765Andělé naděje: Příběh Dorothy Day (1996) 
Entertaining Angels: The Dorothy Day Story n
minih71927minih71927Normalis (2010) [DVD] 
Normalis n
minih56917minih56917Big Brother (2005) [TV pořad] 
Big Brother n
minih47699minih47699Zločinec (2008) 
Felon n
minih155896minih155896Tři štramandy v Paříži (1981) 
Drei Dirndl in Paris n
minih83025minih83025Život té druhé (2012) [DVD kinodistribuce] 
La vie d'une autre n
minih79809minih79809Hunger Games (2012) 
The Hunger Games n
minih17737minih17737Mrtvá a živá (1940) 
Rebecca n
minih6362minih6362Penzionát paní Latterové (1983) 
Pensja pani Latter n
minih122690minih122690Annie (2014) 
Annie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
4   - argenson
7   - curil
7   - jarda53
2   - Pitryx
3   - Misantrop
6   - rosta12
9   - marketastu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.405/0.36