Duben
ohodnotit

Jednotka příliš rychlého nasazení

Hot Fuzz

Další název:
Úsvit policajtů; Jednotka príliš rýchleho nasadenia; Hot Fuzz - Zwei abgewichste Profis
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
121 minut
Premiéra v ČR:
7.6.2007
„Jsou to Mizerové ve Smrtonosné pasti se Smrtonosnou zbraní.“

Komentáře k filmu Jednotka příliš rychlého nasazení

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 51
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.9.2012
Bylo tu pár anglických   suchohumorných fórů. Jinak   mi to ale přišlo jako ne moc   komická parodie na thriller   se spiknutím přesahujícím   rámec vlastního příběhu,   u níž jsem sice netušil, co   autoři vymyslí za 5 minut,   ale věděl, že mě to nijak   extra nepobaví.
jarda53
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.12.2011
Takováhle bláznivá blbinka   si zaslouží být po zásluze   oceněna. Scénář, námět,   herci, odvaha režiséra do   toho jít a když se to dá do   kupy, vzešel s toho takový   maglajz, včetně drastických   - některých scén, které   nám připomínají scény z   jiných filmů.Jsem totálně   spokojen...
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.8.2014
Asi tomuhle druhu   "humoru" nerozumím.   No, poprvé jsem to vzdal po   půlhodině. Stále nic a nic   se nedělo. Napodruhé jsem se   tedy rozhodl na přání   jednoho známého (a kvůli   obsahu) vydržet až do konce.   A nemohl jsem se ho dočkat.   Pokud je náznak akce ( první   vraždy) je ve filmu   rychlostřih. Takže nemáte   nic z toho ani z toho. Střih   ve filmu je vůbec   nešťastná záležitost.   Celkově film podle mého   slabší náznak komedie   může být, ale nic jiného.   Já se tedy nesmál, ani   nebavil, ale zato jsem se   nudil a to pořádně. Za   jedno či dvě gore nemohu   přidat k plusovému   hodnocení ani prd. Hihihi,   kdyby to bylo kratší,   možná bych nějaké plus   přidal, ale za to   trápení... 11038/11549
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.7.2014
Když se to vezme kolem a   kolem, tak větší klid a   bezpečí je v Londýně než   na "poklidném"   anglickém venkově. Tam   hrozí, že se jdete k   reverendovi vypovídat a   můžete koupit jednu z glocku   (nebo co to bylo) mezi oči. A   miny se povalují v každé   druhé venkovské stodole.
Ze začátku slibná   záležitost s rychlým   nástupem, později nudné   chvilky střídající se se   scénami, kdy poklesávala   čelist a výprsky smíchu   zapatlávaly monitor. Humor   velmi suchý, drastické   scény s propíchnutým krkem   Timothyho Daltona v čele,   Simon Pegg urputný ve své   práci a přeměna Nicka   Frosta v chrabrého ochránce   zákona, podpořeno   miniroličkami anglických   hvězd. Přesto se nemohu   zbavit pocitu, že se vše   mohlo vydařit daleko líp.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Hot Fuzz
Díky tomuhle filmu jsem se   poprvé setkala se Simonem   Peggem a i když jsem dnes   viděla už řadu filmů, kde   Simon hraje, tento film je dle   mého názoru nejlepší.
Od začátku do konce jsem   se bavila, což je u   komediálního žánru   zásadní, ale proč to   říkám, protože většina   dnešních komedií ani   komedie nejsou i když se   snaží, ale nakonec z toho   vznikne buď trapas a nebo   parodie. Simon už mnohokrát   dokázal, že v komediálních   vodách se cítí nejlépe a   tak proč u toho nezůstat,   britský humor jsem vždycky   ráda neměla, ale nakonec sem   mu přišla na chuť a tak   dost často vyhledávám   podobné filmy.
Jestli   znáte Peggovu práci, tak   víte, že si úplně   nejraději dělá legraci ze   všech možných žánrů,ale   to není jediné, čím se   může pochlubit tato komedie,   další z kladných věcí   filmu je herecké obsazení,   protože vezměte veškerou   anglickou smetánku a narvěte   je do filmu plného humoru a   akce a co vzejde, snad jen   prvotřídní zábava!
Lienocka22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Trošku prehnaná krimi   komédia, ale musím uznať,   že niektoré scény boli   skutočne vydarené. Ten   koniec ma už trošku nudil,   pretože pozerať sa 20 minút   na to, ako sa tam strieľajú   s dôchodcami, to nie je moc   pre mňa. Ešte maličkosť :   tešila som sa hlavne na   skvelého Billa Nighyho a   nakoniec tam hral ledva jednu   minútu :D Ach jaj,   každopádne si to treba   aspoň raz pozrieť, pretože   celkové spracovanie nie je   zlé :o)
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Príliš rýchli?
Začiatok filmu bol sľubný a   človek sa tešil, že tu   máme niečo nové a   originálne. Ale ako   pokračoval ďalej, bolo to   čoraz väčšie utrpenie a   úplne to zaklincoval ten   šialený záver. Psycho.   Najväčšia konšpirácia na   anglickom vidieku a silní   súperi pre našich rýchlych   policajtov. Na konci čakajme   masaker (mne osobne príliš   vtipný neprišiel). Nie,   myslím, že toto sa moc   nepodarilo. Keby to malo tempo   a ducha ako na začiatku, a   tak nereálne sa to nezvrhlo,   hodnotenie by bolo   zhovievavejšie
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
podle mně naprosto skvělá   komedije z policejní   konfernce velmi slušně   natočeno skvělé skeče   hlavních představitelů
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2008
Zdařilá komedie z   policejního prostředí,   která vůbec   nenudila.Skvělý britský   humor, Simon Pegg a finální   půl hodinka akční smršti,   která mne hodně pobavila.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Hodně povedená a chvílemi   až nebezpečně vtipná   akční komedie utahující si   z akčních trháků se   skvěle padnoucí ustřední   dvojicí a navíc okořeněná   notnou dávkou brutality. Ale   možná by to chtělo trochu   ubrat na délce. Ale rozhodně   se nestalo, že bych se nudil.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.11.2012
Tato údajná komedie je   všechno, jen ne typicky   britská, působí spíš jako   pocta americkým taškařicím   z policejního prostředí,   byla jsem tak otupělá, že   už nebylo v mých silách   pobrat celou zapletenou   zápletku. NEJTRAPNĚJŠÍ   SCÉNY: Všechny, vyjma   finální.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.3.2010
Velmi slušná anglická   parodie která patří k těm   nej.parodíím co v poslední   10 letech vyšli ale ani ona   se nevyhnula slabším   pasážím.Je zřejmé že   nemusí sednout každému,   anglický humor je   specifický.
Mlapiska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.8.2007
Svižný děj, humor, napětí   i obstojná kriminální   zápletka. Když se akční   filmy neberou moc vážně,   tak to fakt stojí za to :-).
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Jedno z prekvapeni   roku-vyborna komedia   parodujuca policajne filmy s   vyuzitim osobiteho anglickeho   humoru.Pomalsi rozbeh,ale ked   si clovek zvykne na tento typ   humoru a netradicne,ale skvele   herecke vykony tak sa bavi od   zaciatku az do konca.Uplne   odlisne od humoru   hollywoodskeho typu.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2009
Jednotka příliš rychlého nasazení
Vynikající komedie z   policejního prostředí.   Filmu nechybí akce a právě   svižné a nápadité   přestřelky jsou prostě   parádní. Mimo jiné film   také nabídné poutavý děj   se skvělou zápletkou. Ocenil   jsem taky velmi překvapivé   rozzuzlení, kdy vždy   správný Nicholas příjde na   kloub záhadným jakože   nehodám (to by přece bylo   divné, aby se zde za   posledních 20 let nestala   žádná vražda). Celé   město je totiž řízeno   tajným vyšším spolkem,   který rozhoduje o smrti   obyvatel městečka, a divák   se nestačí divit, kdo   všechno má na tom podíl.   Tento tah se tvůrcům prostě   povedl. Závěrečná   přestřelka pak nemá chybu.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.1.2022
Je to blbost. Chápu ujeté   komedie, ale tohle mě moc   nechytlo. I když se člověk   sem tam usměje, je to přece   až moc velká konina.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2014
Svým
způsobem blbina,akční   komedie křížená s   hororem,kriminálkou a kdo ví   čím ještě,ale na druhou   stranu i přes poměrně   dlouhou stopáž se člověk   vážně nenudil.Fajnové   odpočinkové   podívání,kterému dávám   na svůj vkus poměrně   vysoké hodnocení:-)
Cash89
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Musím přiznat že sem se na   film moc těšil...ale   postupně sem si uvědomoval   že sem udělal velkou chubu   že sem si to   pustil...Vtipnýho mi tam   nepřišlo apsolutně nic   vůbec sem se nezasmál...až   ten konec ta závěrečná   přetřelka ušla ale jinak   říkám...NUDA, NUDA A   JEŠTĚ JEDNOU NUDA
Yontalcar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2011
Parádní komedie, která si   nebere s ničím servítky a   nabídne tolik potřebnou   dvojici policajtů, jež se   může pyšnit stylovou   spoluprací. Společně se   postaví nekalým živlům a   stihnou při tom zparodovat   Mizery, zatímco spolek   zlosynů překvapí svou   vitalitou, díky níž je o   další porci zábavy   postaráno.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.6.2010
Dvojka Simon Pegg - Nick Frost   společně s režisérem   Edgarem Wrightem si zopakovali   spolupráci ze Soumraku   mrtvých a výsledkem je   další komediální bomba,   plná suchýho anglickýho   humoru, kterej je na míle   vzdálenej klasice viděný ve   většině běžných   komedií, kvalitou je úplně   jinde, nesetkal jsem se tu s   vtípkem, kterej by působil   trapně, i když pár   křečovitých by se taky   našlo.Samozřejmě nemůžu   tvrdit, že by to byl nějakej   intelektuální humor, to bych   to beztak nepochopil:-).Už   ten začátek s důvodem   přeložení seržanta Angela   na venkov je pořádná pecka,   a to se to všechno teprve   rozjíždí…nasmál jsem se   opravdu hodně, povedenej byl   taky střih a příjemnym   překvapenim pro mě byl   kupodivu příběh – myslim   že by obstál s některýma   menšíma úpravama i ve   vážně myšlený   kriminálce.
decepticon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2012
Rozhodne jeden z najlepsich   filmov s dvojkou Pegg/Frost.   Sice brutalnejsie nez vacsina   americkych hororov poslednej   doby ale tak nejak to tam   pasuje. Hudba a strih tiez   vyborne.

/x2007/ en sub
/19.7.12/ cz dab Tvůrčí   skupina Josefa Petráska 2007   [pip]
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.10.2007
Hodně suchý anglický humor,   tak tím tenhle film   překypuje.
Film je   opravdu humorný a akční   scéna na konec filmu nemá   chybu. Snímek je taková   parodie na akční filmy na   britský způsob.
cerfik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2014
Opravdu těžkej nářez i na   Velkou Británii a navíc jsem   se skvěle nasmál, Simon Pegg   září po celou dobu filmu a   je drsnej jak ten nejhrubší   šmirgl papír - až se za   břicho popadáte. Opravdu   hodně těžká satira na   policejní složky a zákon a   pořádek.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Pokus o navázání na Soumrak   mrtvých s použitím   stejných fórů tedy moc   nevyšel. Co fungovalo   poprvé, už napodruhé   vyznělo naprázdno. Aneb   dvakrát nevkročíš do   stejné řeky.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2015
Hot Fuzz
Skvelé hlášky a   prenádherná akcia(Hlavne   Finálna).Herecké hviezdy a   celkom originálny a   zaujímavo spletitý príbeh.
Defied_Master
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2009
S. Pegg a N. Frost dodali   kriminálním komediím   úplně nový rozměr :-D   nebylo to nic světoborného,   závěr mě dokonce i nudil,   ale ti dva prostě podali   perfektní výkony a za to si   tenhle film zasluhuje   7čku...;-)
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2007
Britský humor je svým   způsobem dost odlišný a   dokáže velice pobavit, když   si k tomu člověk přidá   promyšlený příběh,   vynikající dvojici   Pegg-Frost, vzniká   nabouchaná komedie ze všemi   humornými aspekty. Ale co mě   naprosto uchvátilo, byla   kamera a střih, takové   třešničky se v komedie   vidí dost málo. Celý film   se pomalým tempem rozjiždí   až do naprosto geniální   akce, což byl také asi   jediný nedostatek - ze   začátku mi připadalo, že   sleduji spíš drama než   komedii, ale v pozdejší   fázi jsem se smál z plných   plic. Z celkového pohledu je   Hot Fuzz jeden velký   sladěný kolotoč plný akce   a živého humoru.
jager
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2008
O filmu jsem měl samé   kladné reference. Mě ale   film o to víc
sklamal,je to troch   lepší průměr.
Britský humor pro mě asi   není to pravé ořechové.
Snape
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Hodne vtipne. Hlavne ten   kontrast mezi blaznive   komedialnim obsahem a naprosto   dokonalym akcnim zpracovanim.
Elda1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2008
super :)
Tahle britská komedie mě   opravdu dostala a nadlouho se   stane mou oblíbenou :) Je   dobrej film, je tu akce,   napětí, zvraty, vtipné   hlášky určitě se nebudete   nudit :)
Warrior7
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2010
S. Pegg a N. Frost dodali   kriminálním komediím   úplně nový rozměr :-D   nebylo to nic   světoborného, závěr mě   dokonce i nudil, ale ti dva   prostě podali perfektní   výkony a za to si tenhle   film zasluhuje 7čku...;-)
Warden
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.12.2007
Absolutně nechápu   všeobecné nadšení z tohoto   filmu.Tohle opravdu   nemusím.Převládající   pocity:nuda a trapnost
T800
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.11.2007
no neviem
tento film je sice akousi   akcnou komediou ale na smiatie   ale vela som sa nezasmial a   akcia je vo forme akejsi   parodie na americke akcne   filmy. Napisem to takto da sa   to pozriet ale asi iba raz.
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.6.2011
Velice pěkná černá komedie   parodující fůry amerických   akčních sprsků. Celkem dost   se to britům povedlo jejich   typickým stylem. U parodií   se stalo zvykem, že parodují   i chabou zápletkou, čímž   ze sebe dělají vlastně   úplně zbytečnou kravinu.   Tahle zápletka je nápaditá   a provedení brilantní.   Hvězdička Simonu Pegovi.
lucy.v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2019
Luxusní britský humor,   komedie, akční, výborná   zápletka a hustý konec.   Miluju tento film a ráda na   něj koukám zas a znovu
Buckmister
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.4.2016
Super komedie
Pro někoho může být toto   úplná hovadina , která   nemá s filmem co do činění   , ale pro mě super komedie u   , které jsem se opravdu   pobavil . Tento druh humoru je   mi vlastní a černý humor je   dle mého jeden z nejlepších   . ( Je nejlepší tak je   přeřazen ...ANO to je život   ) prostě Já vřele   doporučuji
paramba
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2008
Tihle pánové mě nadchli   již v hororovém ranku, ale s   tímto policejním spektáklem   jdou ještě dál. Opět   precizně poskládáné scény   a línie příběhu, která mi   vkradla úsměv na rty, ať   jsem chtěl či nikoliv.   Dynamický střih tomu taky   dodá svoje. Zkrátka je to   zábavné a originální.   Bravo.
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Tenhle film jsem zatím viděl   jen jednou.Ale neskutečně   jsem se bavil,chci to napravit   protože doufám že to nebyla   náhoda, a nedávám 10 jen z   prvního dojmu.
TSZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.7.2007
Myslim ze na tomto pripadu lze   nejlepe dokumentovat rozdil   mezi soucasnou britskou a   americkou parodii.Americke   nejsou k smichu,topi se ve   fekalnim humoru a dej je u   nich jaksi podruzna,nedulezita   zalezitost.Oproti tomu je   Jednotka prilis rychleho   nasazeni skvele vyvazenou   smesici cerneho humoru a   parodie,ci spise pocty,akcnim   filmum.Nejen citaci scen (ty   zde nejsou tak doslovne),ale   rychlym strihem,klise   prehnanymi na absurdum a   pribehem,ktery by pri jinem   zpracovani mohl klidne   poslouzit jako predloha pro   vazny snimek.Rozhodne povedena   prace.
Lateef
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.6.2007
Svižná jízda evokující styl Michaela Baye
Edgar Wright si začíná   dláždit chodníček slávy.   Po Soumraku mrtvých   přichází s dynamickou   detektivkou zahalenou do hávu   akční komedie. Hot Fuzz je   plný originálních nápadů   i zparodovaných prvků.   Závěrečná půlhodina je   synonymem pro peklo na zemi,   vzduchem létají kromě   nábojů i kopance a pěsti a   zastavují se na vrásčitých   tvářích... důchodců! Ano,   něco takového jste opravdu   ještě neviděli. Hlavního   hrdinu Nicholase Angela   ztvárnil vynikající Simon   Pegg, který mi byl   neskutečně sympatický.   Spolu se svým parťákem   Dannym Buttermanem (Nick   Frost) sehráli výborně   fungující dvojici. Dynamika   akčních scén se   přibližuje všemocnému   Michaelu Bayovi, což musí   být pro Wrighta veliká   poklona. Velké překvapení a   velká zábava. Upozornění:   film vyfásnul Erkový rating   a několik scén je vskutku   dosti krvavých.
aribary
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.9.2010
No tedy začátek jsem málem   prospal a už přemýšlel o   tom že tenhle film vypnu,ale   najednou se ten film začal   rozjíždět takovým   fofrem,že jsem nastačil   zírat.Parádní komedie s   klasickým anglickým humorem   a parodie snad na všechny ty   akčně detektivní filmy   plné   Batmanů,Supermanů,Holmesů a   Ironnmanů.
Ancient
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Tak tohle dílo jsem trochu   nepochopil. Musím přiznat,   že jsem se smál během filmu   tak třikrát. Zaplétka,   nutno uznat, patří k těm   zdařilejším, leč   závěrečná přestřelka   (povětšinou s důchodci) mi   už nepřišla ani vtipná.
jones1240
Hodnocení:
Přidáno: 11.6.2011
Ponurá černá komedie
Tenhle film je prostě bomba   je ponurej,brutální,vtipnej   a to stohohle filmu dělá   paradní podívanou kde se   pořád něcoo děje tento   film mně příjemně   překvapil a dost mně pobavil   je to prostě dost povedenej   trhák 9/10
Jersey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2009
They are bad boys...
Vynikající parodie plná   fantastického suchého   humoru, parádních hereckých   výkonů a efektních   akčních přestřelek   hodných Michaela Baye, která   může směle konkurovat   Tropic Thunder. Co chtít   víc???
P.S. Těším   se na Shaun of the dead!!!
mk-mikes
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Ale tak nebylo to špatné,   občas jsem se dobře zasmál,   ale čekal jsem od tohoto   snímku asi trochu víc...
lesumir
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2008
Nebylo to prilis vtipne a to   mam britsky humor rad, nebylo   tam ani tolik akce, jak bych   si predstavoval, ale mi se to   libilo, film byl zavaden to   tezkych absurdit, takze to   nebylo vubec nudne! Ja to   opravdu neumim popsat, protoze   Hot Fuzz musi clovek videt, je   to uplne neco jineho, nez na   co jsme zvykli. Simon Pegg je   novy kral britskeho humoru :)
adelkasprdelkas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2008
K tomuhle filmu jsem se   odhodlala jen kvůli   úžasnému Simonovi Peggovi.   Čekala jsem sice víc srandy,   ale dobře povedená akce mě   dovedla k tomuhle hodnocení.
nENym
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.10.2023
Strašnýýýý!
Tohle vele"dílo"   NEZASLOUŽÍ ani čas,   věnovaný jeho popisu!

Stačily ty   ztracený 2 hodiny, abych ho   dokoukal celý, a mohl se s   čistým svědomím takto   vyjádřit...

Btw. - ty procenta už   absolutně nechápu!
Ficklip
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2011
Tipni si vraha
Stačilo mi na to nahlížet   takhle a byl jsem v háji.

Hodně pěkný!   Jak je uvedeno v dalších   komentářích. "To bych   nečekal!"

Angel mi pil krev, a když   jsem chtěl odejít, přibylo   vždy něco, co mě přimělo   ještě chvíli setrvat. A pak   byl trh a už se odejít   nedalo...
marw
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.7.2007
Slyšel jsem o tom filmu jen   chválu a všichni mi ho   doporučovali. A měli pravdu.   Film je mix detektivky   černého románu(horor) a   akce na konci. A přesvěčil   mě, že nejlepší bojovníci   jsou důchodci. Spousta   odkazů na jiné akční filmy   např: Hard boiled, Matrix,   westerny a dalši. Herci se   vyblbli.
nechana
Hodnocení:
Přidáno: 4.3.2008
10/10
Naprosto   oddechová záležitost,s   velmi zajímavým   koncem.Líbí se mi jejich   styl homoru.Výborně jsem se   bavil, jako u Usvitu   mrtvých.Doporučuji

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih161073minih161073Mladí zabijáci (2018) 
Assassination Nation n
minih27223minih27223Na lavici obžalovaných justice (1998) [TV seriál] 
Na lavici obžalovaných justice n
minih7757minih7757Frankensteinův syn (1939) 
Son of Frankenstein n
minih60036minih60036Neznámý (2011) 
Unknown n
minih66258minih66258Un clair de lune à Maubeuge (1962) 
Un clair de lune à Maubeuge n
minih8401minih8401Hodný, zlý a ošklivý (1966) 
The Good, The Bad And The Ugly n
minih14267minih14267Niagara (1953) 
Niagara n
minih15492minih15492Pasáž (1996) 
Passage n
minih39481minih39481Válka světů (2005) 
War of the Worlds n
minih106325minih106325Non-Stop (2014) 
Non-Stop n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10