ohodnotit

Jednej správně

Do the Right Things

Další název:
Konaj správne
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
120 minut
„Nesnesitelné horko a dramatické vztahy uprostřed jednoho dne v brooklynské čtvrti.“

Celkové hodnocení filmu Jednej správně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.10.2013
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2015
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2013
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2013
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2013
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.3.2018
Neo87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.2.2013
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2016
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2010
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2006
matt.hew11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.9.2015
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2013
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2010
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40401minih40401Virus z ráje (2003) [TV film] 
Paradise Virus n
minih42396minih42396Američtí draci (1998) 
American Dragons n
minih22511minih22511Víkend na Zuydcoote (1964) 
Week-end a Zuydcoote n
minih41082minih41082Kdo dostane burák? (1990) [TV inscenace] 
Kdo dostane burák? n
minih20878minih20878Násilník (1976) 
The Enforcer n
minih53780minih53780Černokněžník (1997) [TV inscenace] 
Černokněžník n
minih22298minih22298Velké naděje (1998) 
Great Expectations n
minih52627minih52627Sladká Charlotte (1964) 
Hush...Hush, Sweet Charlotte n
minih119520minih119520Falešní poldové (2014) [2k digital] 
Let's Be Cops n
minih161480minih161480451 stupňů Fahrenheita (2018) 
Fahrenheit 451 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.4 % (17)
8   - curil
2   - mat.ilda
8   - cerfik
7   - Zimmy871
7   - Petak69
10 - tomas.sulc
8   - peter22
8   - MysteryIll
1   - miroslav22
9   - Neo87
9   - thornhill
8   - miratskyl
8   - Darkman7
6   - matt.hew11
6   - Brko68
10 - volam
8   - Jarda30

TV Program

ČT1 - 13. komnata Marka Brodského (2...

20:55 - 21:24

23 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

21:00 - 21:55

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Lovci pokladů (2004)

20:20 - 22:40

58 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

20:15 - 22:00

63 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279699
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.306/0.273