reklama
 
ohodnotit

Jednačtyřicetiletý panic [Video]

The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It

Další název:
41- ročný panic (SK); The Super-Bad-Movie - 41 Jahre und Jungfrau
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
82 minut
„Parodie na komedie Judda Apatowa ve stylu Scary Movie.“

Celkové hodnocení filmu Jednačtyřicetiletý panic

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2013
Izeze
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.9.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.10.2016
Dejw86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2013
hroch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2016
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.1.2017
sotyp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.1.2017
LGmetalll
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46027minih46027Pirát silnic (2007) 
Hot Rod n
minih30309minih30309Cizinec mezi námi (1992) 
A Stranger Awong US n
minih94434minih94434Union Square (2011) 
Union Square n
minih52246minih52246Nebojácný Frank (1967) 
Fearless Frank n
minih29791minih29791Vymítač ďábla: Pod nadvládou zla (2005) 
Dominion: Prequel to the Exorcist n
minih24564minih24564Žena na rozcestí (1937) 
Žena na rozcestí n
minih10961minih10961Křtiny (1981) 
Křtiny n
minih28956minih28956Příšerky, s.r.o. (2001) 
Monsters Inc. n
minih62373minih62373Zpěváci na kraji nemocnice (1982) [TV film] 
Zpěváci na kraji nemocnice n
minih6973minih6973Dům na předměstí (1933) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38.8 % (8)
7   - curil
2   - Izeze
2   - MysteryIll
6   - Dejw86
7   - hroch
4   - Pauleto
1   - sotyp
2   - LGmetalll
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.276/0.235