ohodnotit

Jeden chybný krok

One False Move

Další název:
Chybný krok (SK)
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Jeden chybný krok

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2011
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2011
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.9.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2008
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2017
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2013
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
Namika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23914minih23914Zlo neznámého původu (1983) 
Of Unknown Origin n
minih16788minih16788Power Rangers: Film (1995) 
Mighty Morphin Power Rangers: The Movie n
minih54578minih54578Loupež Mony Lisy (1966) 
On a volé la Joconde n
minih11689minih11689Lupička (1987) 
Burglar n
minih60032minih60032M*A*S*H: Nashledanou, sbohem a amen (1983) [TV film] 
M*A*S*H: Goodbye, Farewell and Amen n
minih43088minih43088Závan smrti (2007) 
Wind Chill n
minih90514minih90514Šílená hra (2011) [TV film] 
The Killing Game n
minih25934minih25934Do posledného dychu (1976) 
Do posledného dychu n
minih12213minih12213Meč a váhy (1963) 
Le Glaive et la balance n
minih21777minih21777Úsměvy letní noci (1955) 
Sommarnattens leende n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 % (12)
8   - curil
7   - gabikazava
8   - Bara.40
7   - Faye
7   - Petak69
7   - olgab
8   - oulisna
7   - rosta12
8   - thornhill
6   - JoeLimo
7   - Berny.GB
9   - Namika

TV Program

ČT1 - Most! (2019) [TV seriál]

21:05 - 21:50

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Viadukt Millau: Most v oblacíc...

21:00 - 22:00

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:20

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

53 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154563
Osobností: 640016
Fotografií: 588860
Plakátů: 279931
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Výměna manželek (2004) [TV pořad...

Výměna manželek
Člověk s více než 40 IQ   nemůže do tohoto "pořadu"   seriózně vstoupit. On už i   námět je celkem přitržený   za vlasy a samozřejmě to   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 1 / 10

Vymítač ďábla (1973)

Vymítač ďábla
Tohle je snímek, který musí   znát každý fanoušek   žánru horor. William   Friedkin dokázal, že lidi ze   strachu odchází z kina a ani   se více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Samotáři (2000)

Samotáři
Nejlepší česká komedie, co   kdy byla napsána. Hlášek je   tu požehnaně, geniální   humor a myslím si (a to je   jen můj osobní názor), že   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Předvečer svátku Všech svatých (...

Předvečer svátku Všech svatých
Prostě kultovní horor.   Líbil se mi, herci super,   režie výtečná. Sice mám   radši Vřískota, ale na   tohle se taky někdy kouknu.   Co mi ale více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Plivu na tvůj hrob (1978)

Plivu na tvůj hrob
Plivu na tvůj hrob si   zakládá hlavně na   autentičnosti a možná to je   právě i ten důvod, proč ve   filmu není hudba. Místy mi   to vadilo, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.29/0.253