reklama
 
ohodnotit

Jeden chybný krok

One False Move

Další název:
Chybný krok (SK)
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Jeden chybný krok

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2011
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2007
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.9.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2008
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2013
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2017
Namika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34867minih34867Don Šajn (1970) 
n
minih111275minih111275Konec semestru (1974) [TV inscenace] 
Konec semestru n
minih42689minih42689Soví hnízdo (1981) [TV inscenace] 
Soví hnízdo n
minih18044minih18044Rozdvojené životy (1995) 
n
minih126307minih126307Kdo si vezme Barryho? (2013) 
Someone Marry Barry n
minih103740minih103740Nosorožec v poklusu (2013) 
Nashorn im Galopp n
minih81599minih81599Studentka ro(c)ku (2010) 
Rock It! n
minih9570minih9570Jen ho nechte, ať se bojí (1978) 
Jen ho nechte, ať se bojí n
minih122607minih122607Agent 69 Jensen i Skyttens tegn (1978) 
Agent 69 Jensen i Skyttens tegn n
minih13931minih13931Nekonečná - nevystupovat (1978) 
Nekonečná - nevystupovat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 %
8   - curil
7   - gabikazava
8   - Bara.40
7   - Faye
7   - olgab
7   - Petak69
8   - oulisna
7   - rosta12
6   - JoeLimo
7   - Berny.GB
8   - thornhill
9   - Namika
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539249
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.492/0.452