ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jeď trabi, jeď

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.4.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2012
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.2.2010
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.8.2009
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2009
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.12.2012
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
kuky87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39854minih39854Zázraky se dějí jen jednou (1950) 
Les miracles n'ont lieu gu'une fois n
minih3935minih3935Bezva finta (1985) 
Hold-up n
minih36991minih36991Místo na výsluní (1951) 
A Place in the Sun n
minih46439minih46439Stav nouze (2005) [TV film] 
Mayday n
minih37157minih37157Zloději z Harvardu (2002) 
Stealing Harvard n
minih48562minih48562Dementia 13 (1963) 
Dementia 13 n
minih25486minih25486Neblahý Juda (1996) 
Jude n
minih4904minih4904Cadillac Man (1990) 
Cadillac Man n
minih99945minih99945Zachraňte pana Bankse (2013) [2k digital] 
Saving Mr. Banks n
minih27321minih27321Ohnivá bouře (1998) 
Firestorm n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jeď trabi, jeď 2 (1992)

 Jeď trabi, jeď 2 (1992)
Jeď trabi, jeď 2 n
Das war der wilde Osten
Žánr: komedie
Země: Spolková republika Německo
Režie: Wolfgang Büld, Reinhard Klooss

(pokračování)

Hodnocení filmu

62 % (10)
2   - curil
8   - satyr
4   - R.RICKIE
6   - Kycky
9   - Faustka
9   - Obivan
6   - Gredor
4   - Stallone56
7   - KURUAZIE
7   - kuky87

TV Program

ČT1 - 13. komnata Marka Brodského (2...

20:55 - 21:24

15 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Podivuhodné přírodní úkazy

21:00 - 21:55

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Lovci pokladů (2004)

20:20 - 22:40

50 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Prima - Česko Slovensko má talent (201...

20:15 - 22:00

55 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279699
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.388/0.342