reklama
 
ohodnotit

Jeď nebo zemři [Video]

Ride or die

Další název:
Hustle and Heat
Rok:
2003
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Jeď nebo zemři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.6.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.7.2011
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.3.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2015
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2008
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69213minih69213Barvy ve tmě (2010) 
Satte Farben vor Schwarz n
minih22592minih22592Viva Zapata! (1952) 
Viva Zapata! n
minih20173minih20173Šest z Alcatrazu (1987) [TV film] 
Six Against the Rock n
minih28552minih28552Octopus (2000) [Video] 
Octopus n
minih48679minih48679Ben X (2007) 
Ben X n
minih30772minih30772Přátelé zeleného údolí (1980) [TV seriál] 
n
minih82792minih82792Kempink 2 (2010) 
Camping 2 n
minih63844minih63844Rallye smrti 2 (2010) [Video] 
Death Race 2 n
minih75477minih75477Duchové to dokáží (1989) 
Ghosts Can't Do It n
minih48553minih48553Americký zločin (2007) 
An American Crime n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.1 % (14)
2   - curil
1   - hvezdyn
2   - pataamat
7   - ajaajena
5   - R.RICKIE
6   - Kycky
5   - oulisna
1   - miroslav22
5   - Dex
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - Raptor150
8   - Kloby
10 - lisak-18

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Margaret Thatcherová: Železná ...

08:30 - 10:00

44 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

08:50 - 09:45

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:15

39 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150703
Osobností: 634101
Fotografií: 574731
Plakátů: 273075
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.353/0.296