reklama
 
ohodnotit

Je to fajn

So Fine

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
90 minut
„Muž dostane nápad, jenž se promění v nečekaný módní úspěch...“

Celkové hodnocení filmu Je to fajn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.6.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.10.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.8.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2018
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.3.2010
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6533minih6533Dobrodruh z Istanbulu (1965) 
Estambul 65 n
minih34027minih34027Blanche - královna zbojníků (2002) 
Blanche n
minih76411minih76411Drahá Alice (2010) 
For karleken n
minih81391minih81391Dokonalý smysl (2010) [DVD kinodistribuce] 
Perfect Sense n
minih127972minih127972Návrat vraždících bestií (2012) 
Return of the Killer Shrews n
minih115967minih115967Odvrácená strana hor II (1978) 
The Other Side of the Mountain: Part II n
minih64786minih64786Já, Don Giovanni (2009) 
Io, Don Giovanni n
minih7120minih7120Dvanáct (1964) 
n
minih41700minih41700Ohnivý máj (1974) [TV inscenace] 
Ohnivý máj n
minih51510minih51510Smrtící skály (2004) 
Snowman's Pass n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 % (9)
6   - curil
5   - Bara.40
6   - RM
6   - satyr
3   - MysteryIll
6   - rosta12
5   - wrangler
5   - kvaca
6   - kejtl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151324
Osobností: 635470
Fotografií: 576037
Plakátů: 274119
Obsahů a biografií: 139160

Poslední komentáře

12 Strong (2018)

PROCESOR!

12 Strong
Tak tady máme úplný   začátek amerického tažení   v Afganistánu. Je tady   podrobně vysvětleno kdo, co   a jak, ale to je asi tak   všechno. V více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Dubček (2018)

Dubček
Byla to třetí verze roku   1968, kterou jsem viděl ...   No, docela zamotaná verze,   Brežněv si nebyl moc   podobnej, Svoboda vůbec, ale   OK ...

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Excalibur (1981)

Excalibur
Zpracování o Artušovi   držící se původní   legendy. Triky a obsazení se   povedlo. Jen mi vadilo, že se   vše strašně lesklo -   Excalibur, více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Špindl (2017)

Špindl
Nic jsem od toho nečekala,   takže se ani nedostavilo   zklamání. Naopak jsem se   docela pobavila, kolik   stereotypů se dá   nashromáždit v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Saljut-7 (2017)

Saljut-7
║Rozpočet RUR 400miliónov   ($7miliónov)║Tržby   Celosvetovo $13,511,000▐   Máme tu Ruskú odpoveď na   Gravitáciu. V celku zručne   natočenú více >

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.319/0.281