reklama
 
ohodnotit

Je to fajn

So Fine

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
90 minut
„Muž dostane nápad, jenž se promění v nečekaný módní úspěch...“

Celkové hodnocení filmu Je to fajn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.6.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.8.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.10.2016
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.3.2010
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12155minih12155Matka Kráčmerka (1934) 
n
minih19048minih19048Slídilové (1992) 
Sneakers n
minih18942minih18942Skrýš (1995) 
Hideaway n
minih48416minih48416W. (2008) 
W. n
minih8722minih8722Hrdina jedné noci (1935) 
Hrdina jedné noci n
minih70199minih70199Tchyně a uzený (2011) [TV film] 
n
minih3910minih3910Bezdětná (1935) 
n
minih56911minih56911Kamenný kvítek (1946) 
Kamennyj cvetok n
minih71362minih71362Nezničitelný Vladimír Menšík (2005) [TV pořad] 
n
minih7570minih7570Můj strýc a farář (1938) 
Mon oncle et mon curé n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.8 %
6   - curil
5   - Bara.40
6   - RM
6   - satyr
6   - rosta12
3   - MysteryIll
5   - kvaca
6   - kejtl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144340
Osobností: 615160
Fotografií: 539296
Plakátů: 258101
Obsahů a biografií: 132152

Poslední komentáře

Nic nás nerozdělí (2012)

Nic nás nerozdělí
Tento katastrofický a přitom   pravdivý příběh je tak   dobře natočený, že máte   dojem, jestli to není   dokument.Opravdu mne mile   překvapil více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Šil jsem u Kubiše (2010) [DVD]

Pozoruhodný dokument o prostém člověku

Šil jsem u Kubiše
Náhodou jsem dnes zhlédl   tento dokument, je o   člověku, o chlapovi,který   se narodil před více jak   devadésáti léty a který na   kameru více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 8 / 10

Padesát odstínů temnoty (2017)

Padesát odstínů temnoty
Film předčil mé   očekávání. Moc jsem od   toho nečekal, ale nakonec se   z toho vyklubal erotický   romanťák.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Láska (2012)

Láska
Chirurg Haneke nekompromisní   jako vždy. V minulosti už mi   dokázal zasadit hlubší   rány, ale to možná jen   souvisí s věkem. Jinak opět   více >

Autor: Akana | Hodnocení: 8 / 10

Astérix & Obélix ve službách Jej...

Astérix & Obélix ve službách Jejího Veličenstva
To je nejhorší film o   Astérixovi a Obélixovi jaký   byl natočen a změny herců   na pozici Asterixe byly také   nesmyslné a neúspěšné.

Autor: satyr | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.467/0.43