ohodnotit

Jdi za mámou, táta pracuje

Va voir maman, papa travaille

Další název:
Your Turn, My Turn
Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
95 minut
„Někdy musí láska počkat, než vychováme děti.“

Celkové hodnocení filmu Jdi za mámou, táta pracuje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2013
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2018
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2010
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32678minih32678Ta třetí (2001) [TV film] 
n
minih38000minih38000Jak jsem rozpoutal II. světovou válku (1970) 
Jak rozpętałem drugą wojnę światową n
minih83453minih83453Drahoušek k zakousnutí (2012) 
Darling Companion n
minih3857minih3857Bez motivu (1971) 
Sans mobile apparent n
minih4456minih4456Bomba (1957) 
Bomba n
minih49399minih49399Mám dvě mámy a dva táty (1968) 
Imam dvije mame i dva tate n
minih110376minih110376Mrňouskové - Údolí ztracených mravenců (2013) [2k digital] 
Minuscule - La vallée des fourmis perdues n
minih57212minih57212Návrat do ztracené zahrady (2001) 
Back to the Secret Garden n
minih46416minih46416Willy Fog: 20 000 mil pod mořem (1995) 
Willy Fog: 20 000 leguas de viaje submarino n
minih34878minih34878Flora (1989) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 % (7)
6   - curil
8   - cicis
9   - melakara
8   - oulisna
8   - jirkadedek
9   - Johnny1
10 - zsuzsanna

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Medvíďata na sněhu

09:00 - 09:55

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

09:35 - 10:35

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154522
Osobností: 639989
Fotografií: 588756
Plakátů: 279605
Obsahů a biografií: 141555

Poslední komentáře

Tajemství mého úspěchu (1987)

Tajemství mého úspěchu
Film jsem už kdysi viděl,   ale pobavil mě i podruhé.   Příjemná komedie ze světa   byznysu. M. J. Fox hraje jako   vždy s lehkostí sobě   vlastní.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

1984 (1984)

1984
1984 jsem dříve slyšel jako   audioknihu. Osobně si   myslím, že je pro filmové   zpracování značně   nevhodná. V knize mají   zásadní význam více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 7 / 10

Sestry války (2010) [TV film]

Válka je vůl!

Sestry války
Pravdivý výkon herců a   hlavně hereček v pravdivém   příběhu z druhé světové   války mě vtáhl do děje   takovým způsobem, že jsem   dlouho po více >

Autor: kvaca | Hodnocení: 10 / 10

Muž který se směje (2012)

Muž který se směje
Hezká výprava i kostýmy,   slušné herecké výkony a   poutavě vystižená éra   starých kočovných divadel -   přesto jsem se ale   neubránila více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Kobajaši-san či no Maid Dragon (...

Co napsat kromě velkého "waaaau!" ?

Kobajaši-san či no Maid Dragon
Člověk musí dle mého   aspoň trošičku proniknout   do mentality dálně   východního souostroví, aby   ocenil neuvěřitelný mix   fantasy a více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.35/0.319