reklama
 
ohodnotit

Jdi za mámou, táta pracuje

Va voir maman, papa travaille

Další název:
Your Turn, My Turn
Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
95 minut
„Někdy musí láska počkat, než vychováme děti.“

Celkové hodnocení filmu Jdi za mámou, táta pracuje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2010
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2010
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2018
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih155907minih155907Mimozemská invaze (2017) 
The Recall n
minih131409minih131409Krvavá legenda (2013) 
Wer n
minih106261minih106261Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) [2k digital] 
Dědictví aneb Kurvaseneříká n
minih68439minih68439Životopis - Mussolini: Nočná mora Talianska (2005) [DVD] 
Biography - Mussolini: Italy's Nightmare n
minih24547minih24547Slečna matinka (1938) 
Slečna matinka n
minih47952minih47952Ďáblovo dítě (2008) 
Babysitter Wanted n
minih130628minih130628Bez ponožek: Projekt Einstein (2005) 
Sockless: An Einstein project n
minih38661minih38661Úsvit mrtvých (1978) 
Dawn of the Dead n
minih131516minih131516Everly (2014) 
Everly n
minih137550minih137550Švadlena (2015) 
The Dressmaker n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 % (7)
6   - curil
8   - cicis
9   - melakara
8   - oulisna
9   - Johnny1
8   - jirkadedek
10 - zsuzsanna
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Tammy (2014)

Tammy
Umaštěná, nevzhledná,   sprostá a nesympatická   hlavní hrdinka. Nula vtipů,   hromada fekálního humoru bez   špetky humoru. Tohle je fakt   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.292/0.259