reklama
 
ohodnotit

Jdi, řekni spartským

Go Tell the Spartans

Žánr:
Rok:
1977
Délka:
114 minut
„Ostřílený válečný veterán musí ve vietnamské válce zachránit četu nováčků ze spárů Vietkongu.“

Celkové hodnocení filmu Jdi, řekni spartským

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.7.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2009
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2011
charlie1612
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.8.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.5.2010
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.1.2009
Horten
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25793minih25793Vítejte v Sarajevu (1997) 
Welcome to Sarajevo n
minih24971minih24971Hříšné noci (1997) 
Boogie Nights n
minih42371minih42371Příběh zrození (2006) 
The Nativity Story n
minih29842minih29842Stezky slávy (1957) 
Paths of Glory n
minih46076minih46076Dr. Dolittle 4 (2008) [Video] 
Dr. Dolittle: Tail to the Chief n
minih42988minih42988Pan Tau se vrací (1975/1) [TV seriál] 
n
minih18371minih18371Sador, vládce vesmíru (1980) 
Battle Beyond The Stars n
minih44866minih44866Kim (1984) [TV film] 
n
minih26570minih26570Hráči (1983) [TV divadelní představení] 
Hráči n
minih30419minih30419Dívka a generál (1965) 
La ragazza e il generale n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 %
9   - curil
7   - clara.bow
7   - hvezdyn
7   - pataamat
5   - rankinfitc
6   - Kycky
8   - charlie161
6   - Dex
6   - rosta12
9   - renod
5   - Horten

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

22:25 - 23:15

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

124 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:40 - 22:40

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

21:35 - 22:55

59 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627638
Fotografií: 565755
Plakátů: 268326
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.298/0.256