ohodnotit

Jarní povětří

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
24.2.1961

Celkové hodnocení filmu Jarní povětří

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.1.2010
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.6.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.4.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2009
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.1.2006
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2009
iwan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2008
Estelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2010
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2009
veruncheek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2010
Maresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih91467minih91467Osudné svědectví (1995) [TV film] 
The Shamrock Conspiracy n
minih95633minih95633Mlha v přístavu (1963) 
Nebel n
minih41091minih41091Světýlka z blat (1992) [TV inscenace] 
Světýlka z blat n
minih50592minih50592Balzac (1999) [TV film] 
Balzac n
minih33316minih33316Bůh je velký - já ne (2001) 
Dieu est grand, je suis toute petite n
minih31782minih31782Profesionál (2001) 
Ticker n
minih62166minih62166Panna nebo orel (1982) 
Testa o croce n
minih2497minih2497ABBA ve filmu (1977) 
ABBA - The Movie n
minih13350minih13350Na opuštěném místě (1950) 
In a Lonely Place n
minih2874minih2874Americká noc (1973) 
La nuit américaine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 % (11)
3   - curil
10 - Yahis
10 - dederon
6   - rosta12
3   - Bape
8   - tvo
6   - iwan
6   - Estelle
6   - J.Zaborsky
7   - veruncheek
5   - Maresi
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154590
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279972
Obsahů a biografií: 141636

Poslední komentáře

Wind River (2017)

Wind River
Dobrodružný thriller Wind   river je film přesně podle   mého gusta. Krásná   příroda, napětí   jednoduchá zápletka a   uvěřitelný příběh spolu více >

Autor: Charlie35

Upgrade (2018)

PROCESOR!

Upgrade
Moc sem od toho nečekal, ale   dostal sem výbornou zábavu.   I když se mi moc nechce   věřit, že v takové   přetechnizované době s   dronem na více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Venom (2018)

PROCESOR!

Venom
Nějak tyhle komiksichty   nemusím, ale nikomu je   neberu. Každému se líbí   holt něco jiného. Tenhle   emzák co vstoupil do   investigativního více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Tisk (2018) [TV minisérie]

Kvalitka.

Tisk
Asi nie pre každého, ale kto   má rád záležitosti, nad   ktorými tvorcovia zjavne   premýšľali, ten si   pošmákne.
Precízny Ben   Chaplin, více >

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Škola otců (1957)

Škola otců
Velmi dobrý film, který   však do průměru sráží   nedokončené drobné   kapitolky. Například já   bych rád viděl, jak   kultivovaný kantor více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.28