reklama
 
ohodnotit

Jane Doe [TV film]

Další název:
Na hranici zúfalstva; Runaway Jane
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Jane Doe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.9.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.10.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.7.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.9.2017
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.5.2015
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2009
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.7.2012
foxx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2009
ulunka2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2008
Muscha130
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2010
Tucsonek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8121minih8121Havran (1963) 
The Raven n
minih106529minih106529No Escape (2008) [Video] 
n
minih47687minih47687Tvrďák Taylor (2008) 
Drillbit Taylor n
minih3962minih3962Bible (1966) 
The Bible: In the Beginning... n
minih43335minih43335Hříšní lidé města brněnského (1997) [TV minisérie] 
Hříšní lidé města brněnského n
minih54717minih54717Následníci mstitelů - hrdinové zítřka (2008) [Video] 
Next Avengers: Heroes of Tomorrow n
minih28360minih28360John Q (2002) 
John Q n
minih74523minih74523Nechápu, jak to dokáže (2011) 
I Don't Know How She Does It n
minih23780minih23780Země, odkud přicházím (1956) 
Le Pays, d'où je viens n
minih16665minih16665Poslíček lásky (1937) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.6 % (18)
4   - curil
5   - pataamat
7   - georginaa
5   - Serpentina
7   - satyr
6   - R.RICKIE
3   - red.mann
1   - miroslav22
5   - Dex
7   - rosta12
10 - Gremmie
7   - Area
6   - Jerzi
7   - foxx
8   - Jarda1744
8   - ulunka2
6   - Muscha130
7   - Tucsonek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Neznámý voják (2017)

SUOMI FINLAND PERKELE!!!

Neznámý voják
Je to hrozně dlouhý PERKELE.   Je to podle knihy a toto je   minimálně třetí film na   dané téma PERKELE. Výborná   kamera, zvuky, krásná   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.294/0.256