reklama
 
ohodnotit

Jakub

Rok:
1976
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1977

Celkové hodnocení filmu Jakub

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.12.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2017
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.12.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2010
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.3.2013
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2008
omikron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47211minih47211Vánoční únos (2007) [TV film] 
Holiday in Handcuffs n
minih89696minih89696Bez kalhot (2012) 
Magic Mike n
minih12424minih12424Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký.... (1989) 
Honey, I Shrunk the kids n
minih4945minih4945Carnosaur (1993) 
Carnosaur n
minih25315minih25315Bullittův případ (1968) 
Bullitt n
minih63368minih63368Horká čokoláda (1992) [TV film] 
Amour et chocolat n
minih44178minih44178Příhody dráčka Soptíka (1975) [TV seriál] 
Draghetto Grisù n
minih19284minih19284Sněženky a machři (1982) 
Sněženky a machři n
minih78190minih78190Hladina adrenalinu (2008) 
Deep Winter n
minih43329minih43329Half Nelson (2006) 
Half Nelson n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 %
2   - curil
7   - green-tea
6   - Faye
8   - Milicent
10 - dederon
6   - rosta12
7   - POMAJZ
10 - POČÍTAČ
6   - Ondra44
10 - omikron
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262457
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.521/0.481