reklama
 
ohodnotit

Jako v zrcadle

Sasom i en spegel

Další název:
Ako v zrkadle
Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
89 minut
„24 hodin v životě rodiny na opuštěném ostrově.“

Celkové hodnocení filmu Jako v zrcadle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2011
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2013
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2012
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2006
LU-80-M-33_R
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.1.2015
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.11.2009
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2009
nouvellevague
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22021minih22021Válečné hry (1983) 
WarGames n
minih65914minih65914O princezně Solimánské (1984) [TV inscenace] 
O princezně Solimánské n
minih38405minih38405Dva bratři (2004) 
Deux frères n
minih42039minih42039Krok za krokem (1991) [TV seriál] 
Step by Step n
minih24219minih24219Zvrat štěstěny (1990) 
Reversal of Fortune n
minih150402minih150402Bláznivá noc (2016) 
Amateur Night n
minih27106minih27106Hilary a Jackie (1998) 
Hilary and Jackie n
minih5595minih5595Červnové dny (1961) 
Červnové dny n
minih35288minih35288Taková malá bestie (1981) 
Fracchia la belva umana n
minih44929minih44929Návrat vražedných rajčat (1988) 
Return of the Killer Tomatoes! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.3 %
8   - curil
8   - Justik66
8   - pataamat
10 - melakara
9   - Akana
7   - Zimmy871
9   - Archer
9   - Angelo.Fer
10 - LU-80-M-33
9   - JNvT
9   - dansida
10 - nouvelleva
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149577
Osobností: 631383
Fotografií: 571318
Plakátů: 271073
Obsahů a biografií: 137484

Poslední komentáře

Silas (1981) [TV minisérie]

Silas
Vzhledem k tomu, že Silas   nebyl na našich obrazovkách   promítán již 30 let je   oproti ostatním podobně   laděným dobrodružným   seriálům z více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Ve znamení Merkura (1978) [TV se...

Ve znamení Merkura
První a pátý díl mi z   detektivního hlediska   přijdou nejslabší, i když   v prvním pobaví Zázvorková   a Beyvl. Škoda že v   posledním více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Karlík a hřiště snů (2008)

Karlík a hřiště snů
Hned zpočátku podotýkám,   že nesnáším veškerý   sport včetně fotbalu a proto   se i filmům s touto   tématikou obloukem vyhýbám.   Jelikož mám více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Kačeří příběhy (2017) [TV seriál...

Kačeří příběhy
Viděl jsem sice jen dva celé   díly + nějaké ukázky, ale   bohatě mi to stačilo.   Absolutně nechápu, co se na   tom může někomu líbit?! Je   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Recept na tento film: vezmeme   velký kus Babovřesek,   přidáme "Hardyho Fotra"   (tlučhořologové chápu),   špetku dr. Mráčka, to vše   dlouze více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.215