reklama
 
ohodnotit

Jako v zrcadle

Sasom i en spegel

Další název:
Ako v zrkadle
Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
89 minut
„24 hodin v životě rodiny na opuštěném ostrově.“

Celkové hodnocení filmu Jako v zrcadle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2011
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2013
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2012
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2006
LU-80-M-33_R
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.1.2015
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.11.2009
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2009
nouvellevague
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18377minih18377Sága rodu Forsythů (2002) [TV seriál] 
The Forsyte Saga n
minih150648minih150648Klub 27 (2008) 
The 27 Club n
minih8949minih8949Chlap jak hora (1960) 
Chlap jak hora n
minih56810minih56810Megamysl (2010) 
Megamind n
minih15702minih15702Pes, který zastavil válku (1984) 
La guerre des tuques n
minih56075minih56075Ring volný (1979) [TV pořad] 
n
minih70255minih70255Pam Ann: Leť se mnou (2007) [Video] 
Pam Ann Live: Come Fly with Me n
minih112705minih112705Oggy a škodíci (2013) 
Oggy et les cafards n
minih16394minih16394Ponorka (1981) 
Das Boot n
minih48464minih48464Cry-Baby (1990) 
Cry-Baby n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.3 % (12)
8   - curil
8   - Justik66
8   - pataamat
10 - melakara
9   - Akana
7   - Zimmy871
9   - Archer
9   - Angelo.Fer
10 - LU-80-M-33
9   - JNvT
9   - dansida
10 - nouvelleva

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

59 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

34 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

9 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.283/0.243