reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jako klíště

Julie pot de colle

Další název:
Smolařka Julie
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
90 minut
„O ženě, která pouštěla draky a muži, který dělal velké obchody.“

Celkové hodnocení filmu Jako klíště

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
Dulin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.6.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2010
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2014
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
jureff
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58829minih58829Záchrana boha (2008) 
Saving God n
minih2605minih2605Agent beze jména (1988) [TV minisérie] 
The Bourne Identity n
minih19006minih19006Sláva (1980) 
Fame n
minih10675minih10675Král a já (1956) 
The King and I n
minih34913minih34913Nesnesitelná krutost (2003) 
Intolerable Cruelty n
minih113301minih113301Mužská hra (2003) 
En jouant 'Dans la compagnie des hommes n
minih36897minih36897Se slovníkem v posteli (2002) 
The Sleeping Dictionary n
minih5194minih5194Co je doma, to se počítá, pánové... (1980) 
Co je doma, to se počítá, pánové... n
minih41294minih41294Obávaný bojovník (2006) 
Huo Yuan Jia n
minih19796minih19796Strýček Buck (1989) 
Uncle Buck n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.7 %
7   - curil
8   - pataamat
7   - Faye
9   - melakara
7   - Dulin
9   - oulisna
10 - miroslav22
8   - Johnny1
10 - zd.bobek
7   - pet007
9   - jureff
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.729/0.701