reklama
 
ohodnotit

Jako klíště

Julie pot de colle

Další název:
Smolařka Julie
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
90 minut
„O ženě, která pouštěla draky a muži, který dělal velké obchody.“

Celkové hodnocení filmu Jako klíště

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
Dulin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.6.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2010
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2017
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2014
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
jureff
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14734minih14734Od devíti do pěti (1980) 
Nine to Five n
minih48047minih48047Comrade X (1940) 
Comrade X n
minih30429minih30429Ďáblovy zuby (1960) 
The Savage Innocents n
minih51472minih51472Důvod ke svatbě (1998) 
This Matter of Marriage n
minih39403minih39403Zmizení staré dámy (1938) 
The Lady Vanishes n
minih123584minih123584Hotel Transylvánie 2 (2015) 
Hotel Transylvania 2 n
minih24611minih24611Pršelo jim štěstí (1963) 
n
minih35400minih35400Benjamins (2002) 
All About The Benjamins n
minih24749minih24749Transit Carlsbad (1966) 
n
minih47151minih47151Prosíme přetočte (2007) 
Be Kind Rewind n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.5 %
7   - curil
8   - pataamat
7   - Faye
9   - melakara
7   - Dulin
9   - oulisna
10 - miroslav22
8   - Johnny1
8   - K882
10 - zd.bobek
7   - pet007
9   - jureff
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.479/0.425