ohodnotit

Jako divoké kočky

Les félins

Další název:
Joy House, The Love Cage, Kočky
Žánr:
Země:
Rok:
1964
Délka:
97 minut
„Francouzské černo-bílé krimi s Alainem Delonem v roli malého zločince na útěku.“

Celkové hodnocení filmu Jako divoké kočky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2011
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2018
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2010
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51439minih51439Jarní prázdniny (2009) 
Spring Breakdown n
minih107802minih107802Žofka a spol. (1987) [TV seriál] 
Žofka a spol. n
minih8091minih8091Harlemské noci (1989) 
Harlem Nights n
minih118921minih118921Motel (2014) 
The Bag Man n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih58339minih58339Konečný sestřih (2004) 
The Final Cut n
minih28290minih28290Třicet případů majora Zemana (1974) [TV seriál] 
Třicet případů majora Zemana n
minih6102minih6102Děs v opeře (1987) 
Terror at the Opera n
minih41993minih41993Za pomezní čarou (1990) 
Side Out n
minih22952minih22952Všechno je dovoleno! (1994) 
Camp Nowhere n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.4 % (7)
8   - curil
7   - ponorka.ba
7   - miroslav22
9   - Johnny1
8   - K882
8   - Ivo.H.
10 - Roober

TV Program

ČT1 - Kočka není pes

04:40 - 05:15

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Hasiči

04:55 - 05:35

9 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:10 - 06:15

114 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155232
Osobností: 641884
Fotografií: 593425
Plakátů: 282002
Obsahů a biografií: 142247

Poslední komentáře

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
V době vzniku, se na to snad   dalo koukat, strachovali se o   pána neomylného, o jeho   život, dnes je celý   příběh k smíchu a proto i   co odnesl čas?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Špión, který mi dal kopačky (201...

Propadák

Špión, který mi dal kopačky
Jediné co bych tomuhle filmu   mohl aspoň trochu pochválit   jsou akční scény, které   filmu ale nedávají až tak   velký smysl. Mila Kunis se k více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 2 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Zkrátka Tarantinovka

Nespoutaný Django
Skvěle podaný western v   jedinečném stylu Quentina   Tarantina s perfektním   příběhem, úžasnými   akčními scénami a výborně   odvedenými hereckými   výkony. Jeden z mých top   filmů.

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Grimsby (2015)

Odpad

Grimsby
Pro mě je tohle naprostý   odpad. Mám Cohena rád, je   neskutečný komediant, ale   tohle překročilo meze.   Úchylárny snesu, ale koukat   jak více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 1 / 10

Rocky 3 (1982)

Můj nejoblíbenější díl

Rocky 3
Mě osobně se trojka líbila   nejvíc z celé ságy.   Nepřichází s ničím   novým, ale to nic nemění na   tom že to je zkrátka klasika   a pořád je více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.316/0.282