reklama
 
ohodnotit

Jak zničit vlastní mužstvo [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1977
Délka:
68 minut
„Fotbalový hráč Hošek je nalezen mrtvý ve vlastním autě na dně přehradního jezera a kapitán Malina začíná vyšetřovat vraždu…“

Celkové hodnocení filmu Jak zničit vlastní mužstvo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.12.2008
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.8.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2015
Hakamiah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69419minih69419Večírek nejen pro zvané (1990) 
n
minih41018minih41018Tři spory - Spor herečky Kvapilové (1982) [TV hra] 
n
minih24461minih24461Einstein kontra Babinský (1963) 
n
minih10317minih10317Kmotr II (1974) 
The Godfather: Part II n
minih29906minih29906Dannyho parťáci (2001) 
Ocean's Eleven n
minih15055minih15055Orlí pero (1979) 
Eagle's Wing n
minih40332minih40332Zachraň si, kdo můžeš (život) (1979) 
Sauve qui peut (la Vie) n
minih10736minih10736Královský omyl (1968) 
Královský omyl n
minih25081minih25081Němý Bobeš aneb český Tarzan (1997) 
n
minih44253minih44253Poslední tank (1969) 
La Battaglia dell'ultimo panzer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - hvezdyn
2   - Hugin
6   - jmenuji.se
8   - oulisna
9   - dederon
7   - Bape
4   - Hakamiah

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

03:20 - 03:50

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Valašská folklorní opera: "Osl...

03:25 - 03:50

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

03:35 - 03:55

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:30 - 04:59

70 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149577
Osobností: 631383
Fotografií: 571318
Plakátů: 271073
Obsahů a biografií: 137484

Poslední komentáře

Silas (1981) [TV minisérie]

Silas
Vzhledem k tomu, že Silas   nebyl na našich obrazovkách   promítán již 30 let je   oproti ostatním podobně   laděným dobrodružným   seriálům z více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Ve znamení Merkura (1978) [TV se...

Ve znamení Merkura
První a pátý díl mi z   detektivního hlediska   přijdou nejslabší, i když   v prvním pobaví Zázvorková   a Beyvl. Škoda že v   posledním více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Karlík a hřiště snů (2008)

Karlík a hřiště snů
Hned zpočátku podotýkám,   že nesnáším veškerý   sport včetně fotbalu a proto   se i filmům s touto   tématikou obloukem vyhýbám.   Jelikož mám více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Kačeří příběhy (2017) [TV seriál...

Kačeří příběhy
Viděl jsem sice jen dva celé   díly + nějaké ukázky, ale   bohatě mi to stačilo.   Absolutně nechápu, co se na   tom může někomu líbit?! Je   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Recept na tento film: vezmeme   velký kus Babovřesek,   přidáme "Hardyho Fotra"   (tlučhořologové chápu),   špetku dr. Mráčka, to vše   dlouze více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.137/0.098