reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jak zabít kněze

To Kill a Priest

Další název:
Zabít kněze
Rok:
1988
Délka:
117 minut
„Nepohodlného kněze se rozhodne zneškodnit po svém.“

Celkové hodnocení filmu Jak zabít kněze

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.7% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2008
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2010
netopir55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.12.2013
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.6.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.10.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.12.2013
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.4.2016
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2016
tuwanakha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.3.2004
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35937minih35937Princezna za dukát (1991) [TV inscenace] 
Princezna za dukát n
minih31851minih31851Bok po boku (1988) [TV film] 
Side By Side n
minih21665minih21665Ulička v ráji (1936) 
n
minih42466minih42466Poručík Petr (1980) [TV seriál] 
Poručík Petr n
minih117179minih117179Blondýna na předpis (2014) 
Better Living Through Chemistry n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n
minih10577minih10577Korupce v justičním paláci (1975) 
Corruzione al palazzo di giustizia n
minih47194minih47194Pastýř (2008) 
The Shepherd Border Patrol n
minih14507minih14507Nová noční můra (1994) 
Wes Craven's New Nightmare n
minih35989minih35989OK, šéfe (1974) 
OK patron n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.7 %
8   - cicis
7   - curil
6   - LenC2
6   - BinLADIN
5   - netopir55
8   - Petak69
9   - ras84
6   - MysteryIll
9   - Johnny1
10 - MetelskuBl
10 - Anonnim
10 - tuwanakha
7   - banik

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

18 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141651
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130344

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.843/0.821