Můj bezvadnej život (2019) [TV epizoda]

Můj bezvadnej život
59 %
 
 
    Žánr: drama
    Země: Česká republika
    Délka: 83 min.
„To mám přijít o všechno kvůli vyrážce?“
POZOR, SPOILER

Rodina se sjíždí na velkolepou oslavu, kterou uchystala Dana. Její muž bude mít za tři týdny 48 let a ona má nyní 43. Vše proběhne poměrně v pohodě. Ráno je však strašné, protože Dana má pod očima a kolem nich podivné velké kruhy. Zpočátku z toho nedělá žádnou tragédii, ale jiní ano. Například její šéf v bance.

Dana zkouší kdeco. Dokonce i vlastní moč, ale nic nepomáhá. Až na radu kamarádky navštíví ženu, která má údajně nadpřirozené schopnosti. Ta na to jde psychologicky. A tím se vlastně dostává Dana na návštěvu ke starší dceři. Zjistí nové skutečnosti a není jich málo. A v bance ji šéf odmítá dát zpět na její místo.

Dana zajde mrknout na mladší dceru do klubu pro mladé, kde hraje i její manžel. Zde se kapánek nechá ovlivnit alkoholem. V bance definitivně končí. Manžel opustil ložnici a Dana přichází na to, jak se to má s nadpřirozenými schopnostmi její léčitelky.

Kruhy definitivně zmizely a léčitelka tvrdí, že je to její zásluha. Jenže pak se to objeví znova…  Autor: Pitryx

režie:
Tereza Kopáčová
 
 
hraje:
Tereza Brodská (Dana), Vasil Fridrich (Petr), Anna Peřinová (Vanda), Lucie Žáčková (Klára), Veronika Divišová (Erika), Jitka Schneiderová (Miriam), Dušan Sitek (tchán), Lenka Skopalová (tchýně), Kamila Vondrová (kolegyně Míša), Petr Halíček (šéf), Jan Ponocný (muzikant), Jan Holík (doktor), Markéta Tannerová (imunoložka), Eva Vrbková (prodavačka), Simona Lewandowská (fanynka), Karolína Zachová (fanynka), Lucie Ducháčková (fanynka), Marie Jansová, Vít Roleček, Jan Fiala, Patrik Holubář, Huo Da, Jan Horáček, Aleš Zenkl, Markéta Schovánková
 
 
scénář:
Alice Nellis
 
 
kamera:
Martin Štěpánek
 
 
hudba:
Jan Ponocný
 
 
výprava-architekt:
Jan Novotný
 
 
kostýmy:
Stanislava Šlosserová
 
 
střih:
Michal Hýka
 
 
zvuk:
Petr Čechák
 
 
výkonný producent:
Matěj Stehlík
 
 
vedoucí projektu:
Tereza Kopáčová
 
 
kreativní producent:
Michal Reitler
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.