reklama
 
ohodnotit

Jak se naučit švédsky [TV film]

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
39 minut
Premiéra v ČR:
29.12.1979
„Televizní komedie o tom, jak lze i po letech uspět na setkání se spolužačkami.“

Celkové hodnocení filmu Jak se naučit švédsky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2016
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2017
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.7.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.6.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2014
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2009
cejkovaela
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2011
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2009
DonSalusto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2009
usov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.10.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66260minih66260Pojedeme do Deauville (1962) 
Nous irons à Deauville n
minih71502minih71502Senna (2010) 
Senna n
minih46448minih46448Úkladná vražda (2006) 
Mini's First Time n
minih9998minih9998Karlovarští poníci (1971) 
n
minih43525minih43525Předem vinni (1991) 
Guilty by Suspicion n
minih21777minih21777Úsměvy letní noci (1955) 
Sommarnattens leende n
minih54000minih54000Temné stíny (2012) 
Dark Shadows n
minih11537minih11537Loch Ness (1996) 
Loch Ness n
minih94708minih94708Noční jízda (2011) 
Carjacked n
minih33777minih33777Faustův dům (1977) 
Faustův dům n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 %
6   - argenson
7   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
6   - Pitryx
6   - hvezdyn
6   - jmenuji.se
6   - ajaajena
3   - Jean-Paul
5   - Faye
6   - melakara
5   - Jarda.ftr
6   - rosta12
7   - cejkovaela
6   - Warden
6   - scareface6
8   - DonSalusto
4   - usov
4   - Bogy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147959
Osobností: 626687
Fotografií: 562523
Plakátů: 266837
Obsahů a biografií: 135802

Poslední komentáře

Wrestler (2008)

Wrestler
Tak to jsem koukal.   Aronofskyho filmy nemusim, ale   tohle bylo něco. Mickey   Rourke, Mickey Rourke, Mickey   Rourke = to byl koncert.   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Na Hromnice o den více (1993)

Na Hromnice o den více
Pohoda. Jestliže se chce   člověk pobavit - tak je tato   komedie výborná volba. Andie   MacDowell je perfektní a Bill   Murray předvedl jeden ze více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Bláznivá dobrodružství Robina Ho...

Bláznivá dobrodružství Robina Hooda
Slušná parodie na Robina a   jeho partičku. Segal je sice   trochu obstarožní Robin, ale   trousí tam dobrý hlášky.   Na Morgan se tenkrát taky více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Šerif (2002)

Šerif
Dobrá kriminálka. Dobrej B.   B. Thorton, taky W. Devane, T.   H. Church a P. Arquette (a   hlavně její striptýzová   dublérka). V pohodě   strávenejch 100 minut.

Autor: p.a. | Hodnocení: 7 / 10

Gerardova dobrodružství (1970)

Gerardova dobrodružství
Film na motivy knihy   Dobrodružství brigadýra   Gerarda od A. C. Doyla. Gerard   je splašenej stejně jako v   knize, ale ve filmu je vše   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.345/0.309