reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jak jsme vysílali Hříchy pro pátera Knoxe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.9.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.1.2008
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.12.2007
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2006
Hzabicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2008
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.6.2010
jechsoft
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
pol241
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17836minih17836Rimini, Rimini (1987) 
Rimini Rimini n
minih48529minih48529Mozek za miliardu dolarů (1967) 
Billion Dollar Brain n
minih44444minih44444Bojovníci s peklem (1968) 
Hellfighters n
minih19426minih19426Sousedé (1981) 
Neighbors n
minih24017minih24017Znamení raka (1967) 
Znamení raka n
minih55261minih55261Šťastlivec Sulla (1992) [TV inscenace] 
Šťastlivec Sulla n
minih32948minih32948Dostaveníčko v Chebu (1976) [TV film] 
n
minih86461minih86461Druhá šance (2012) 
Hope Springs n
minih79388minih79388Nezvaný host (2006) 
Open Window n
minih63648minih63648Pépé a Claude (1967) 
Le vieil homme et l'enfant n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 %
5   - curil
9   - georginaa
5   - Rene1
6   - sluníčko
6   - Hzabicka
10 - marketastu
7   - jechsoft
6   - pol241
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602785
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129674

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.486/0.458