reklama
 
ohodnotit

Jahody a čokoláda

Fresa y chocolate

Rok:
1993
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
26.10.1995

Celkové hodnocení filmu Jahody a čokoláda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2009
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.5.2014
Audrey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.5.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
BLESHKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2011
Everet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114390minih114390Když Billie porazila Bobbyho (2001) [TV film] 
When Billie Beat Bobby n
minih52512minih52512Záhada žlutého pokoje (2003) 
Le mystère de la chambre jaune n
minih39824minih39824Jeden den v New Yorku (2004) 
New York Minute n
minih48224minih48224Veřejný nepřítel č. 1: Epilog (2008) 
L'ennemi public n° 1 n
minih18383minih18383Saigon (1988) 
Off Limits n
minih48230minih48230Andělé a panny (2007) 
Virgin Territory n
minih40548minih40548Kachní sezóna (2004) 
Temporada de patos n
minih10977minih10977Kulhavý ďábel (1968) 
Kulhavý ďábel n
minih56082minih56082Nesnáší mne (2004) 
She Hate Me n
minih99944minih99944Zataženo, občas trakaře 2 (2013) 
Cloudy with a Chance of Meatballs 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.5 % (11)
5   - curil
7   - pataamat
9   - petrusmev
10 - melakara
8   - Audrey
9   - xebece
7   - Rendys
7   - volam
6   - uriel
8   - BLESHKA
6   - Everet
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Tammy (2014)

Tammy
Umaštěná, nevzhledná,   sprostá a nesympatická   hlavní hrdinka. Nula vtipů,   hromada fekálního humoru bez   špetky humoru. Tohle je fakt   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.328/0.29