reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jahody a čokoláda

Fresa y chocolate

Rok:
1993
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
26.10.1995

Celkové hodnocení filmu Jahody a čokoláda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2009
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.5.2014
Audrey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.5.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
BLESHKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2011
Everet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19582minih19582Star 80 (1983) 
Star 80 n
minih4832minih4832Byl jednou jeden král (1954) 
Byl jednou jeden král n
minih18399minih18399Sám a sám (1991) 
Only the Lonely n
minih27322minih27322Casper a Wendy (1998) [TV film] 
Casper Meets Wendy n
minih11663minih11663Lucky Luciano (1973) 
n
minih2987minih2987Andaluský pes (1929) 
Un chien andalou n
minih23499minih23499Zachraňte Willyho 2 (1995) 
Free Willy 2 n
minih19557minih19557Srpnová neděle (1960) 
n
minih46075minih46075Dr. Dolittle 5 (2008) [Video] 
Dr. Dolittle Presents: Million Dollar Mu n
minih112345minih112345Jasnozřivý (1989) 
Second Sight n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.5 %
5   - curil
7   - pataamat
9   - petrusmev
10 - melakara
8   - Audrey
9   - xebece
7   - Rendys
7   - volam
6   - uriel
8   - BLESHKA
6   - Everet

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605787
Fotografií: 526202
Plakátů: 253740
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.487/0.459