ohodnotit

Jahody a čokoláda

Fresa y chocolate

Rok:
1993
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
26.10.1995

Celkové hodnocení filmu Jahody a čokoláda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2009
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.5.2014
Audrey
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.3.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.5.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
BLESHKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2011
Everet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih148717minih148717Elitní Policajtka (2016) 
Raid dingue n
minih42529minih42529Bimboland (1998) 
Bimboland n
minih44323minih44323Ohnivý had (2007) [TV film] 
Fire Serpent n
minih17544minih17544Ptáci v trní (1983) [TV minisérie] 
The thorn Birds n
minih80966minih80966Šest výstřelů (2012) 
Six Bullets n
minih57706minih57706Sněženka a Růženka (1979) 
Schneeweißchen und Rosenrot n
minih48059minih48059Ať žije svoboda! / Bažanti a cizinecká legie (1978) 
Et vive la liberté! n
minih33310minih33310Výzva (1981) [TV film] 
n
minih63176minih63176Dvojnásobná vražda (2007) [TV film] 
Blind Trust n
minih10090minih10090Kdo je miliardář (1979) 
Nea Mărin miliardar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.5 % (11)
5   - curil
7   - pataamat
9   - petrusmev
10 - melakara
8   - Audrey
9   - xebece
7   - Rendys
7   - volam
6   - uriel
8   - BLESHKA
6   - Everet
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276531
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

CHIPS: Bláznivá hlídka (2017)

CHIPS: Bláznivá hlídka
Trocha streštěnosti a o   zábavu je postaráno.   Vysloužilý závodník na   motorce a druhý závislý na   sexu odhalí ve svých   řadách lupiče obrněných   automobilů z penězi.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.264/0.225