ohodnotit

Jack a Sarah

Jack & Sarah

Rok:
1995
Délka:
106 minut
„Příběh lásky a smíchu pro zranitelného tátu, jehož vlastní bezradnost ho donutí přehodnotit celý svůj dosavadní život.“

Celkové hodnocení filmu Jack a Sarah

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2009
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2011
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2006
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.1.2009
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
kakkena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.3.2015
barykk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2015
Jimbeam007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37251minih37251Jeď nebo zemři (2003) [Video] 
Ride or die n
minih107049minih107049Jsem fanda Standardu (2013) 
Je suis supporter du standard n
minih57763minih57763Soudce a drahokam (1983) [TV inscenace] 
Soudce a drahokam n
minih44509minih44509Seber si svých pět švestek (1983) 
Un chien dans un jeu de quilles n
minih111102minih11110210 minut od pláže (2010) [TV film] 
À 10 minutes de la plage n
minih16788minih16788Power Rangers: Film (1995) 
Mighty Morphin Power Rangers: The Movie n
minih16348minih16348Pomerančový kluk (1975) 
Pomerančový kluk n
minih49293minih49293Spálené mosty (2008) 
Genova n
minih2355minih235520 v autě, 40 v posteli (1978) 
Es pecado... pero me gusta n
minih31107minih31107Jesse James (1939) 
Jesse James n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.1 % (14)
5   - curil
5   - Prasoid
9   - BinLADIN
7   - Kycky
6   - xebece
4   - Milicent
8   - kudrna6
9   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - IZiz
10 - kakkena
8   - barykk
9   - Jimbeam007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276531
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.253/0.216