reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Já se z tebe zblázním

Dutch

Další název:
Driving Me Crazy; Dutch aneb Bláznivá cesta
Rok:
1991
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Já se z tebe zblázním

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.12.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.9.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2007
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.3.2013
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41437minih41437Dobrodružství Žraločáka a Lávovky (2005) 
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D n
minih66191minih66191Utajená operace (2010) 
Operation: Endgame n
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n
minih134345minih134345Batman vs. Robin (2015) [Video] 
Batman vs. Robin n
minih31827minih31827Nejtěžší yard (1974) 
The Longest Yard n
minih44834minih44834Jsem do tebe blázen (1992) [TV seriál] 
Mad About You n
minih54980minih54980Velká policejní pohádka (1979) [TV inscenace] 
Velká policejní pohádka n
minih34639minih34639Občané s erbem (1967) 
Občané s erbem n
minih17371minih17371Příběh z Bronxu (1993) 
A Bronx Tale n
minih47258minih47258Sůva z nudlí (2006) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
4   - SvoKar
7   - curil
8   - AGAMEMNON
6   - catamount
8   - New
9   - oulisna
7   - Rendys
10 - POČÍTAČ
9   - uriel
4   - kovandos
10 - mirisek
5   - Collie
8   - Karolin.Sa

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Divácké zprávy (2013) [TV pořa...

19:40 - 19:55

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607014
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130415

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.621/0.592