ohodnotit

Já se z tebe zblázním

Dutch

Další název:
Driving Me Crazy; Dutch aneb Bláznivá cesta
Rok:
1991
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Já se z tebe zblázním

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.12.2011
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.9.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2007
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.3.2013
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20102minih20102Šampion (1979) 
The Champ n
minih4243minih4243Bláznivá dálnice (1981) 
Honky Tonk Freeway n
minih42378minih42378Skleněný dům 2 (2006) [Video] 
The Good Mother n
minih156866minih156866Ach, Lucy! (2017) 
Oh Lucy! n
minih46917minih46917I.Q.: Génius (2007) 
If I Had Known I Was a Genius n
minih9973minih9973Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2 (1993) 
Best of the Best 2 n
minih83071minih83071Tajemný svícen (2003) [TV inscenace] 
Tajemný svícen n
minih58326minih58326Chlupatá odplata (2010) 
Furry Vengeance n
minih7445minih7445Evropané (1979) 
The Europeans n
minih63535minih63535Američan (2010) 
The American n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 % (13)
4   - SvoKar
7   - curil
8   - New
8   - AGAMEMNON
6   - catamount
9   - oulisna
7   - Rendys
10 - POČÍTAČ
9   - uriel
4   - kovandos
10 - mirisek
5   - Collie
8   - Karolin.Sa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154522
Osobností: 639990
Fotografií: 588756
Plakátů: 279604
Obsahů a biografií: 141555

Poslední komentáře

Tajemství mého úspěchu (1987)

Tajemství mého úspěchu
Film jsem už kdysi viděl,   ale pobavil mě i podruhé.   Příjemná komedie ze světa   byznysu. M. J. Fox hraje jako   vždy s lehkostí sobě   vlastní.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

1984 (1984)

1984
1984 jsem dříve slyšel jako   audioknihu. Osobně si   myslím, že je pro filmové   zpracování značně   nevhodná. V knize mají   zásadní význam více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 7 / 10

Sestry války (2010) [TV film]

Válka je vůl!

Sestry války
Pravdivý výkon herců a   hlavně hereček v pravdivém   příběhu z druhé světové   války mě vtáhl do děje   takovým způsobem, že jsem   dlouho po více >

Autor: kvaca | Hodnocení: 10 / 10

Muž který se směje (2012)

Muž který se směje
Hezká výprava i kostýmy,   slušné herecké výkony a   poutavě vystižená éra   starých kočovných divadel -   přesto jsem se ale   neubránila více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Kobajaši-san či no Maid Dragon (...

Co napsat kromě velkého "waaaau!" ?

Kobajaši-san či no Maid Dragon
Člověk musí dle mého   aspoň trošičku proniknout   do mentality dálně   východního souostroví, aby   ocenil neuvěřitelný mix   fantasy a více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.26/0.231