reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ivanhoe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.1.2011
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.5.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2010
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.5.2008
brambora
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34887minih34887Krásná pokojská (2002) 
Maid in Manhattan n
minih70390minih70390Ambrosia (1999) [Video] 
n
minih26574minih26574Celebrity (1998) 
Celebrity n
minih16928minih16928Pretty Woman (1990) 
Pretty Woman n
minih4816minih4816Buster: Velká vlaková loupež (1988) 
Buster n
minih50424minih50424Pod bodem mrazu / Absolutní nula (2006) [TV film] 
Absolute Zero n
minih38015minih38015Looney Tunes: Hvězdný tým 2 (1996) 
Looney Tunes: All Stars 2 n
minih8484minih8484Honza málem králem (1976) 
Honza málem králem n
minih18861minih18861Silverado (1985) 
Silverado n
minih25008minih25008G.I. Jane (1997) 
G.I. Jane n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 % (9)
6   - AGAMEMNON
6   - MildaX
5   - MaKy92z
8   - sluníčko
4   - Area
6   - brambora
6   - korousvacl
3   - pan_opicka
8   - hrdyivan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Miami Vice (2006)

PROCESOR!

Miami Vice
Ve stanoveném žánru   klasika, která u mě nijak   výrazně nevybočuje, ale ani   nezklamala. Infiltrace poldů   do podsvětí s drogami,   rychlý více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.259/0.216