reklama
 
ohodnotit

It´s All Gone Pete Tong

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
27.4.2006
„Nejlepší film z prostředí taneční hudby se světovými DJs....“

Celkové hodnocení filmu It´s All Gone Pete Tong

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.6.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2010
tomdoyle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.12.2007
bikerboyz83
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.2.2009
Korbitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2012
retrogirl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2008
korzybski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2010
xenabojovnice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.9.2009
morisson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2015
Meg_Simpson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.8.2011
selecta22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41381minih41381Sex ve městě (2008) 
Sex and the City n
minih27472minih27472Tajemství krokodýlů (1998) 
Wisdom Of Crocodilles n
minih24032minih24032Zničit a spálit (1990) [Video] 
Crash and Burn n
minih43105minih43105Soví houkání (2006) 
Hoot n
minih5375minih5375Totò le Mokò (1951) 
Totò le Mokò n
minih29151minih29151Mstitel Trinity (1970) 
La collera del viento n
minih56252minih56252Pevné pouto (2009) 
The Lovely Bones n
minih59737minih59737Když mi odejdeš (1993) 
The Cemetery Club n
minih48478minih48478Zapomenutá kletba (2007) [TV film] 
Sands of Oblivion n
minih24541minih24541Zločin v Modré hvězdě (1973) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.8 %
8   - Justik66
6   - Faye
6   - rosta12
10 - tomdoyle
10 - bikerboyz8
9   - Korbitch
7   - retrogirl
8   - korzybski
9   - xenabojovn
10 - morisson
10 - Meg_Simpso
10 - selecta22
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143319
Osobností: 612198
Fotografií: 535891
Plakátů: 256650
Obsahů a biografií: 131563

Poslední komentáře

Zombie Apocalypse (2011) [TV fil...

Zombie Apocalypse
Tak mám za sebou Rise of the   zombies, Zombie Night a teď i   Apocalypse, vše od Asylum a   musím říct že Apokalypsa   je z těchto tří zombi   více >

Autor: marci22 | Hodnocení: 2 / 10

Sudá a lichá (1978)

Ako sa rozpráva s delfínmi

Sudá a lichá
"Keby si vedel čítať z   ruky, tak by si zistil, že je   nebezpečné sa so mnou   hrať." Je asi jasné, kto to   povedal komu. Je to jeden z   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Nuda

Ztraceni v Mnichově
Zápletka s papoušken se   jevila jako dobrý nápad. Ale   pak se to zvrtlo v dokument o   filmu a to jsem se začal   dívat na hodinky, kdy už to více >

Autor: martinyk | Hodnocení: 4 / 10

USS Indianapolis: Men of Courage...

USS Indianapolis: Men of Courage
Mario Van Peebles se chopil   režie velkorozpočtového   snímku o jedné zásadní   americké události na sklonku   2. světové války s   Japonskem, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Mumie (1999)

Mumie
Mumie patří mezi mé   oblíbené filmy. Film má   pořádnou akci i humor a   povedlo se i herecké   obsazení. Pořádná   oddychovka z Egypta 20.   století. Má prostě opravdu   šmrnc.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.392/0.351