reklama
 
ohodnotit

Indiskrétní

Indiscreet

Další název:
Indiskrétní příběh
Rok:
1958
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Indiskrétní

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.3.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2011
PitrsM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2016
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2018
vycpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2011
vali84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.12.2017
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23297minih23297Winchester 73 (1950) 
Winchester '73 n
minih18129minih18129Rudá Sonja (1985) 
Red Sonja n
minih74004minih74004Dítě hvězdy (2007) [TV inscenace] 
Dítě hvězdy n
minih28683minih28683Jurský park 3 (2001) 
Jurassic Park III. n
minih33415minih33415Podraz.com (2002) 
Purpose n
minih39244minih39244Hasiči 2: Hrdinská mise (1987) 
Missione Eroica. I pompieri 2 n
minih70847minih70847Jack se chystá vyplout (2010) 
Jack Goes Boating n
minih61720minih61720Právo silnějšího (1989) 
Minnamurra n
minih32164minih32164Přepadení (1953) 
n
minih10808minih10808Kristian (1939) 
Kristian n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.2 % (12)
7   - curil
9   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - RM
9   - melakara
7   - Georgie2
8   - rosta12
7   - PitrsM
7   - vali55967
8   - vycpi
8   - vali84
10 - aniiicka

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

61 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

ČT2 - Dovolená ve starých dobrých ča...

03:25 - 03:50

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

11 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

46 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.321/0.281