Duben
ohodnotit

Takové krásné šaty

In Fabric

Další název:
Také krásne šaty
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
12.9.2019

Komentáře k filmu Takové krásné šaty

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
MambaX
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2023
Takový krásný film
Totální filmové kochání   skvostným obrazem, barevným   podáním, konfrontací braku   a umění, tajemnem i   zvláštním způsobem kritiky   současné konzumní   společnosti. Takové krásné   šaty nesednou běžným   filmovým konzumentům, o to   lépe se v nich budou cítit   filmoví fajnšmekři, kteří   vyhledávají nová tajuplná   zákoutí novodobého filmu.   Za mne - na druhé shlédní   ještě lepší, než   napoprvé.
Endre-silentname
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.11.2019
"In Fabric" je v   niektorých aspektoch veľmi   zaujímavým filmom, no   inokedy ma necháva v   situácii, kde skutočne   neviem čo si mám myslieť a   niektoré scénky pôsobia   viac divne než zaujímavo.   Koncept nie je komplikovaný,   no myslím si, že film   reálne toho moc nepovie o tom   čo sa reálne deje a je tu   kopec scénok a postáv,   ktorých pointa mi reálne   uniká. Nebudem to tu nejako   hlboko rozoberať, aby som   neprinášal do toho spoilery.   Film však chce prezentovať   umenie a tak potrebuje svoju   energiu sústrediť do   divných vizuálnych   momentiek, ktoré miestami   fungujú a miestami nie.   Páčia sa mi scénky, kde sa   šaty pohybujú, spôsob akým   vedia útočiť a v závere to   má tiež niekoľko silných   scénok. Marianne   Jean-Baptiste je podľa mňa   dobrá v hlavnej role, no   tento film nie je len o nej.   Asi po 75 minútach sa   dostanú šaty do života   mladého páru, ktorého   hrajú Hayley Squires a Leo   Bill. A bohužiaľ nemôžem   povedať, že by mi oni ako   dvojica boli nejako vysoko   sympatickí a hlavne uvidíme   opäť tie isté scénky,   ktoré sme mali už naposledy   v príbehu Sheily. A pôsobí   to trošku recyklovane. Čas   asi vytiahnuť nejaké   pozitíva, lebo dávam filmu   skutočne zabrať. Hudba a   vizuály sú dobré a sú tu   zaujímavé scénky, ktoré   filmu dodávajú nápaditosť.   Myslím si, že keď Barb   hovorí o svojom sne, tak tam   je niekoľko vynikajúcich   momentiek, príbeh Sheily ma   celkovo dosť zaujal, a je   zaujímavé aj to, že tie   šaty dokážu posadnúť   čokoľvek, čoho sa dotknú.   A všetky časti, keď ich   vidím vznášať sa fungujú   podľa mňa skvele. Myslím   si, že je super, keď chcú   tvorcovia robiť umelecký   zážitok, no niekedy by som   chcel, aby to nebolo na úkor   príbehu. Tento film to   miestami chápe, miestami nie.   A rozhodne by som chcel, aby   mi toho povedal viac, než   stihol. Celkovo som spokojný,   no neviem sa zbaviť pocitu,   že to mohlo byť silnejšie.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

45 minut již uběhlo
105 minut zbývá do konce

ČT2 - Citový život zvířat

02:55 - 03:20

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

01:45 - 03:05

75 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:40 - 03:30

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10