Imigranti (2009)

Imigranti (Crossing Over)
68.4 %
 
 
 
Film na Blu-ray

Crossing Over

Další název: Crossing Over - Der Traum von Amerika

    Žánr: drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 108 min.
Přistěhovalci z celého světa přijíždějí každý den do Los Angeles s nadějí na lepší život. Ovšem nemají nejmenší ponětí, co za vysněný život budou muset zaplatit. Režisér Wayne Kramer zkoumá lákavost amerického snu a realitu, která na imigranty čeká v LA dvacátého prvního století.

Harrison Ford (1), Ray Liotta a Ashley Judd ve filmu režiséra Waynea Kramera Imigranti přináší otřesný pohled na život nelegálních přistěhovalců a imigračních úředníků, jejichž úkolem je zajistit, aby americké hranice byly bezpečné. Každý den zaplavuje Los Angeles vlna dalších a dalších přistěhovalců, kteří tam přicházejí hledat americký sen. A každý den se cena za tento sen zvyšuje. Zoufalství nových přistěhovalců je pro imigrační úředníky často silná káva. Mohou se však slitovat a zachovat se pro jednou lidsky?

Zdroj: HBO

režie:
Wayne Kramer
 
 
hraje:
Harrison Ford (Max Brogan), Ray Liotta (Cole Frankel), Cliff Curtis (Hamid Baraheri), Ashley Judd (Denise Frankel), Alice Braga (Mireya), Alice Eve (Claire Shepard), Justin Chon (mladý Kim), Marshall Manesh (Sanjar Baraheri), Josh Gad (Howie), Lizzy Caplan (Marla), Jim Sturgess (Gavin Kossef), Mahershala Ali (detektiv Strickland), Maree Cheatham (soudkyně Freeman), Lee Horsley (Ray Cooper), Jacqueline Obradors (Specialní agent Phadkarová), Jessica Tuck (Elaine), Sarah Shahi (Pooneh Baraheriová), Tammin Sursok (Rosalyn), Sung-Hi Lee (Min Kim), Chrissie Fit (studentka), Nina Nayebi (Minoo Baraheri)
 
 
scénář:
Wayne Kramer
 
 
kamera:
Jim Whitaker
 
 
hudba:
Mark Isham
 
 
kostýmy:
Kristin M. Burke
 
 
střih:
Arthur Coburn
 
 
dabing:
Jakub Abrahám
 
 
výkonný producent:
Harvey Weinstein, Michael Beugg, Bob Weinstein
 
 
producent:
Wayne Kramer, Frank Marshall
 
 
kaskadér:
Kelly Bellini, Alex Madison, Sabine Varnes, Al Goto, Denney Pierce
 
 
casting:
Anne McCarthy
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.