ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Il segreto del dottore

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.2% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.7.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
pajka007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42941minih42941Alibi (2006) 
The Alibi n
minih24631minih24631Přijela k nám pouť (1973) 
n
minih163060minih163060Klec (2019) [TV film] 
Klec n
minih82233minih82233Nájemný vrah (2008) [TV film] 
To Love and Die n
minih30386minih30386Jason X (2001) 
Jason X n
minih131190minih131190Zdař Bůh! (2015) 
Gluckauf n
minih48207minih48207Kancl (2005) [TV seriál] 
The Office n
minih25309minih25309Ľalie poľné (1972) 
Sl'nko, dážď, l'alie pol'né n
minih86276minih86276Hra vlkodlaků (2011) 
Lobos de Arga n
minih52766minih52766Bojová píseň (1957) 
Battle Hymn n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tajemství lékařovo (1930)

 Tajemství lékařovo (1930)
Tajemství lékařovo n
 
Žánr: drama
Země: Československo / Spojené státy americké
Režie: Julius Lébl

(alternativní jazyková verze)

Tajemnica lekarza (1930)

 Tajemnica lekarza (1930)
Tajemnica lekarza n
 
Žánr: melodrama
Země: Polsko / Spojené státy americké
Režie: Ryszard Ordyński

(alternativní jazyková verze)

Az orvos titka (1930)

 Az orvos titka (1930)
Az orvos titka n
 
Země: Maďarsko / Spojené státy americké
Režie: Tibor Hegedüs

(alternativní jazyková verze)

The Doctor's Secret (1929)

 The Doctor's Secret (1929)
The Doctor's Secret n
 
Žánr: melodrama
Země: Spojené státy americké
Režie: William C. de Mille

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

52.2 % (9)
4   - curil
4   - Agostino
5   - Kuvik
7   - Strength
3   - T800
7   - eso
4   - bajaw
6   - marimari
7   - pajka007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165576
Osobností: 660261
Fotografií: 640032
Plakátů: 308366
Obsahů a biografií: 151889

Poslední komentáře

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tango a Cash (1989)

Tango a Cash
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sedm statečných (1960)

Sedm statečných
Když je Tenkrát na západě   nejlepší spaghetti western,   tak tohle je nejlepší   americký western. Ten rozdíl   je opravdu znát. Hrdinové,   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Ve službě (2019)

Ve službě
Od počátku filmu mě   nadzvedávala amatérská   reportérka, ani tolik ne svou   rolí v příběhu, ale   hlavně neumělým herectvím   Courtney více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.329/0.316