reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Il segreto del dottore

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.7.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
pajka007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61679minih61679Mannovi - román století (2001) [TV minisérie] 
Die Manns - Ein Jahrhundertroman n
minih15249minih15249Oživlá (1977) 
Audrey Rose n
minih2486minih2486A zavolá sokol (1971) 
Uomo avvisato mezzo ammazzato... Parola di Spirito Santo n
minih139683minih139683Noční můra (2015/1) 
Der Nachtmahr n
minih41268minih41268Baby Einstein: Zvířátka ze sousedství (2002) 
Baby Einstein: Neighborhood Animals n
minih55888minih55888Kalné vody (2006) 
Troubled Waters n
minih37155minih37155Alexander Veliký (2004) 
Alexander n
minih27607minih27607Vraždy podle Jidáše (1999) 
Resurrection n
minih24762minih24762Třiatřicet stříbrných křepelek (1964) 
n
minih25149minih25149Proč právě já? (1997) 
Commandments n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tajemství lékařovo (1930)

 Tajemství lékařovo (1930)
Tajemství lékařovo n
 
Žánr: drama
Země: Československo / Spojené státy americké
Režie: Julius Lébl

(alternativní jazyková verze)

Tajemnica lekarza (1930)

 Tajemnica lekarza (1930)
Tajemnica lekarza n
 
Žánr: melodrama
Země: Polsko / Spojené státy americké
Režie: Ryszard Ordyński

(alternativní jazyková verze)

Az orvos titka (1930)

 Az orvos titka (1930)
Az orvos titka n
 
Země: Maďarsko / Spojené státy americké
Režie: Tibor Hegedüs

(alternativní jazyková verze)

The Doctor's Secret (1929)

 The Doctor's Secret (1929)
The Doctor's Secret n
 
Žánr: melodrama
Země: Spojené státy americké
Režie: William C. de Mille

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

52.2 % (9)
4   - curil
4   - Agostino
5   - Kuvik
7   - Strength
3   - T800
7   - eso
4   - bajaw
6   - marimari
7   - pajka007

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:50

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Nový...

09:00 - 09:55

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:40

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:20

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.368/0.326