reklama
 
ohodnotit

IA in Oberbayern

Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu IA in Oberbayern

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 39.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.1.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.1.2011
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43343minih43343Super lux (2002) 
Super Sucker n
minih30369minih30369Abrakadabra (1994) 
Les braqueuses n
minih18801minih18801Schůzka naslepo (1987) 
Blind Date n
minih2471minih2471A slzy tekly (1984) 
Sljozy kapali n
minih34545minih34545Andělíčku, můj strážníčku (1987) 
Now I Lay Me n
minih54370minih54370Big Ben (1996) [TV seriál] 
Der Bulle von Tölz n
minih144144minih144144Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 
Guardians of the Galaxy Vol. 2 n
minih35400minih35400Benjamins (2002) 
All About The Benjamins n
minih43552minih43552Arahan jangpung daejakjeon (2003) 
Arahan jangpung daejakjeon n
minih104223minih104223U Konce světa (2013) [2k digital] 
The World's End n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

39.2 %
4   - Agostino
2   - Kuvik
1   - miroslav22
3   - T800
7   - kamil.ice
1   - stixman
1   - fidelio
3   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - Alfonc
6   - jura1973
5   - CESTA11573
7   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

118 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Když vás chrání všichni svatí....

04:25 - 04:55

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

04:05 - 05:10

23 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Shledání v Rose Abbey (2009) [...

03:15 - 06:15

73 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147911
Osobností: 626477
Fotografií: 562084
Plakátů: 266573
Obsahů a biografií: 135767

Poslední komentáře

Gamer (2009)

Gamer
Není to špatný. Buttlerovi   teda asi víc seděla bradka a   "This is Sparta!!!!", ale jo,   dobrej je tu.
Ovšem Kyra   Sedgwick by už konečně   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 7 / 10

Četnické humoresky (1997) [TV se...

......

Četnické humoresky
..............................   ..............................   ..............................   ..............................   ..........................

Autor: Pavuk88 | Hodnocení: 9 / 10

Liga spravedlnosti (2017)

Konečne

Liga spravedlnosti
Po otrasnom Suicide Squad a po   veľkom sklamaní BvS tu je   film ktorý ich prekonal.   Lenže na môj obľúbený DC   film Dark Knight to nemá.   Veľmi sa mi páčil Flash,   Batman a Cyclops.

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 7 / 10

Batman vs. Superman: Úsvit sprav...

Neberem nikomu jeho názor

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
Fakt som sa tešil keď si   pozriem tento film lebo som ho   v kine minul, a potom som sa k   tomu nevedel dokopať aby som   si ho pozrel. Čakal som více >

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 6 / 10

Stůl číslo 19 (2017)

Stůl číslo 19
Nemám rád americké filmy,   které se zabývají   svatebními ceremoniály.   Jejich přehánění s   proslovy, dalekosáhlé   přípravy, družičky, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.204/0.17